Czy ktoś ma jakieś informacje o TAI CHI w Lubinie lub Polkowicach?
Weteran

No i nie ma problemu, ja na allegro wychaczyłem dwie w cenie po 6 zeta za sztuke (promocja jeszcze trwa, gdybyś był zaintereowany). Ale pytanie brzmi w takim razie tak: czy Ty Realisto gdzieś trenujesz Tai Chi, czy jest to forma zorganizowana (czy tylko we własnym zakresie) i czy ewentualnie można się tam podłączyć
Pozdrawiam
GregPepe
Pozdrawiam
GregPepe
Weteran

Niestety nie trenuję, raczej to są jakieś nieśmiałe i niezbyt zgrabne próby po namowie kolegi-fachowca z netu. Ale gdybym czuł, że jestem już gotowy do jakiś wspólnych treningów - dam na pewno znać 
Jeszcze jest kwestia czy interesuje Cię zdrowotne tai chi tylko jako forma ćwiczeń, czy bojowe tai chi i kwestie samoobrony na tym oparte? Kiedyś ćwiczyłem system samoobrony (chyba bardziej jako formę oderwania od komputera) dość swobodnie oparty na postawie i niektórych elementach taichi...
Jeszcze jest kwestia czy interesuje Cię zdrowotne tai chi tylko jako forma ćwiczeń, czy bojowe tai chi i kwestie samoobrony na tym oparte? Kiedyś ćwiczyłem system samoobrony (chyba bardziej jako formę oderwania od komputera) dość swobodnie oparty na postawie i niektórych elementach taichi...
Weteran

Informacje
0 użytkowników » 1 gość