Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Internet i oferty

Post autor: norka »

Na razie mam Internet z kablówki, jednakże zastanawiam się czy nie zmienić tego? Przynajmniej jest teraz w czym wybierać:) A wy z czego macie Internet? Jestescie z niego zadowoleni??
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Ja mam w NASIE, 1 Mb/s i nie narzekam. Cena też atrakcyjna bo 60 zł za miesiąc :)
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ludzik »

Tysh mam NASE i jestem zadowolony. Mam 640 kbit za 40 zl i tyle jest. W nocy transfer smiga mi nawet do 150 kB. Z tego co wiem to wlasnie w nocy podwajaja predkosc i da sie to zauwazyc. Hehe. Zastanawia mnie tylko czemu o tym nie ma nigdzie mowy. Nie ma sprecjalnych problemow. Podsumowujac: OK. Nadmienie tylko ze wczesniej bylem w COMTELU - to dopiero byla kiszka - FUUUUJ. Nic tam nie dzialalo :P. Kontakt z klientem byl zaden. Z tego co wiem to teraz nazywa sie to KAMNET i robi ta sama kiszke. W NASIE przynajmniej ma sie do kogo zglosic z problemem. W sumie to nawet kompa u nich naprawiam.
Polecam

PZDR 4 ALL
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kamoo »

Witam. Jestem właścicielem sieci Kamnet. Świadczymy usługi na terenie oś. Wyżykowskiego i Obory. Zachęcam do skorzystania z naszych usług. Dane kontaktowe w profilu.

Dyskusja na temat sieci Kamnet toczą się tu http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=3356 (temat zaczęty przez Ludzika ;-) )

Pozdrawiam
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM