Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
Najlepszei z Najlepszych

Post autor: Jogi »

Chciałem zaproponowac byście umieścili tutaj jeden najlepszy kawał lub opis sytacji (smiesznej) jaka wam sie w życiu przydarzyła, którą warto jest sie podzielić.

Ps.Tomi moze mieć problem...sporo tego tu naumieszczałeś. Przynajmniej cos sie dzieje +

// moze skorzystajmy tylko z tej Twojej drugiej opcji, czyli... opisy smiesznych sytuacji, bo ktos juz topic z dowcipami zazlozyl, a konkretnie Alien, pod tym adresem.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

store1: Nie wiem czy to będzie śmieszne, ale napisze :P ..jakiś czas temu z koleżanka szarpalismy się na parkingu przed Teszko (chciałem jej odpiąć agrafkę z torebki)..ale ta niestety kurczowo ją trzymała. Fakt jest taki...że z daleka wyglądało to, jakbym chciał ją okrasć....aż tu ni stąd..ni zowąd zatrzymuje się taksiasz i od strony pasażera wychodzi facio w skórze.. leci na mnie heh=p ...dobrze, że w porę się zorientowaliśmy z koleżanka ....jak zobaczył, że zbrechtaliśmy go..poszedł z powrotem do samochodu :P

store2: niezapomne, jak parę lat tamu..wywróciła się ciężarówka z napojami na tym zakręcie przy wyjeżdzie na legnicę.. ludzie się rzucili ze wszystkich osiedli..udało mi się zabrać dwie zgrzewy :D
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM