Chciałem zaproponowac byście umieścili tutaj jeden najlepszy kawał lub opis sytacji (smiesznej) jaka wam sie w życiu przydarzyła, którą warto jest sie podzielić.
Ps.Tomi moze mieć problem...sporo tego tu naumieszczałeś. Przynajmniej cos sie dzieje +
// moze skorzystajmy tylko z tej Twojej drugiej opcji, czyli... opisy smiesznych sytuacji, bo ktos juz topic z dowcipami zazlozyl, a konkretnie Alien, pod tym adresem.
Bywalec

store1: Nie wiem czy to będzie śmieszne, ale napisze
..jakiś czas temu z koleżanka szarpalismy się na parkingu przed Teszko (chciałem jej odpiąć agrafkę z torebki)..ale ta niestety kurczowo ją trzymała. Fakt jest taki...że z daleka wyglądało to, jakbym chciał ją okrasć....aż tu ni stąd..ni zowąd zatrzymuje się taksiasz i od strony pasażera wychodzi facio w skórze.. leci na mnie heh=p ...dobrze, że w porę się zorientowaliśmy z koleżanka ....jak zobaczył, że zbrechtaliśmy go..poszedł z powrotem do samochodu 
store2: niezapomne, jak parę lat tamu..wywróciła się ciężarówka z napojami na tym zakręcie przy wyjeżdzie na legnicę.. ludzie się rzucili ze wszystkich osiedli..udało mi się zabrać dwie zgrzewy
store2: niezapomne, jak parę lat tamu..wywróciła się ciężarówka z napojami na tym zakręcie przy wyjeżdzie na legnicę.. ludzie się rzucili ze wszystkich osiedli..udało mi się zabrać dwie zgrzewy
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Informacje
0 użytkowników » 1 gość