Witam...Dosłownie jestem zrozpaczony repertuarem na tegoroczną noc Halloween :/...Jeżeli dobrze pamiętam to co roku wyły wyświetlane filmy , które miały się pokazać w kinie w najbliższym czasie a tutaj widze "Dom woskowych ciał" co już było , "Dawk Water - Fatum" cego poraz 3 nie obejżałbym nawet pod wpływem alkoholu noi "Amityville" na którym leciutko można zawiesić oko :/...Jest mi naprawde przykro , że nie wybiorę się w tym roku na Maraton horrorów , ponieważ jeździłem co roku...Mama nadzieję , że za rok to się zmieni , bo myślę , że nie jestem jedyną osobą której to się nie spodobalo...Podrawiam wszystkich melomanów ...Racuch
Maniak

Od trzech lat chodze do muzy na hallowen...
i rzeczywiście jak zobaczyłem tego roczne filmy to tak troszkę się ździwiłem... ale naszczęście oglądałem tylko jeden film
Dark water... który zresztą nie był za wspaniały... :/ ale jednak myślę że w tym roku i tak się wybiorę... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec

Początkujący

Bywalec

Maniak

Na Hallowen nie było wcale zmuły...było naprawde ciekawie...
zobacz sobie na www.ckmuza.pl co będzie na walentynki
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Informacje
0 użytkowników » 1 gość