Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Śmiechu warte, doslownie !

Post autor: Racuch »

Witam...Dosłownie jestem zrozpaczony repertuarem na tegoroczną noc Halloween :/...Jeżeli dobrze pamiętam to co roku wyły wyświetlane filmy , które miały się pokazać w kinie w najbliższym czasie a tutaj widze "Dom woskowych ciał" co już było , "Dawk Water - Fatum" cego poraz 3 nie obejżałbym nawet pod wpływem alkoholu noi "Amityville" na którym leciutko można zawiesić oko :/...Jest mi naprawde przykro , że nie wybiorę się w tym roku na Maraton horrorów , ponieważ jeździłem co roku...Mama nadzieję , że za rok to się zmieni , bo myślę , że nie jestem jedyną osobą której to się nie spodobalo...Podrawiam wszystkich melomanów ...Racuch
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Od trzech lat chodze do muzy na hallowen...:) i rzeczywiście jak zobaczyłem tego roczne filmy to tak troszkę się ździwiłem... ale naszczęście oglądałem tylko jeden film :) Dark water... który zresztą nie był za wspaniały... :/ ale jednak myślę że w tym roku i tak się wybiorę... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

Nuda bedzie na halloween w tym roku. DO kina te zmi sie za bardzo nie chce isc. Bo jak widze ze jest napise dark waterk to mi sie odechciewa wszysktiego.FAkt- Filmy nie sa zbytnio zachecajace.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Muza »

Pomimo krytycznych uwag sprzedały się wszystkie bilety.

Najbliższa Noc z filmem - walentynkowa.

Zapraszamy na seanse na bis pod koniec grudnia
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

sprzedalo si wszystko bo nic ciekawszego nie ma...na walentynbki tez pewnie zmula ktos wie co graja?
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Na Hallowen nie było wcale zmuły...było naprawde ciekawie...:) zobacz sobie na www.ckmuza.pl co będzie na walentynki
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, Muza, ModTEAM