Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Wlasnie wrocilem z imprezy (fakt faktem TSA jeszcze gra), wbrew pozorom udalo mi sie domyc po koncercie Pidzamy, glosu jednak nie odzyskalem
Uwazam, ze impreze mozna smialo zaliczyc do udanych (gdybym mial jakies suche rzeczy bez watpienia zostalbym dluzej
). Oby wiecej takich
A Wy jak sie bawiliscie? pzdr.
P.S. Marian, czy mialem przewidzenia widzac Cie na scenie z aparatem ??
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 11:57 przez Veldrin, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Maniak

Nie liczac mandatow 100 zlotwych dwoch znajmoych z mojej paczki, ok. 
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Weteran

Veldrin: bylem faktycznie cala impreze z dziewczyna na scenie , robilismy zdjecia.
jak impreza? moim zdanie SUPER, kapele swietne, TSA i brygada dla mnie najlepsze. Pidzama przejedzone juz dla mnie. Armia tez pozytywnie mnie zaskoczyla .. nie wiem skad ta niechec do niej gdy miala tu grac pare lat temu ... ;/
impreza super, oby takich wiecej !
Pozdrawiam
jak impreza? moim zdanie SUPER, kapele swietne, TSA i brygada dla mnie najlepsze. Pidzama przejedzone juz dla mnie. Armia tez pozytywnie mnie zaskoczyla .. nie wiem skad ta niechec do niej gdy miala tu grac pare lat temu ... ;/
impreza super, oby takich wiecej !
Pozdrawiam
Bywalec

Maniak

Tak...
impreza naprawde była przednia...
Moja najlepsza impreza w Lubinie... te zespoły... ten klimat...
wspaniale !!!!
Fajnie wyglądała moja wanna po powrocie do domu...
Ah... to pogo na pidżamie...
Pozdrawiam:)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Alien 
dokladnie to samo bylo ze mna

dokladnie to samo bylo ze mna
Maniak

Nowy(a) na forum

delegacja z Brzegu Dolnego tez sie fachajnie bawiła w pogo
kurz był masakryczny ale idealne bylo ulokowanie imprezy.. bliskosc Tesco i parku
możecie na nas liczyc na koncercie Farbenow w pazdzierniku
- ma ktos z Was jakies fotki z koncertu? chcialbym je wrzucic na stronke www.scenads.cxc.pl (nawiasem mowiac zapraszam). narazie jest tylko kilka fotek z koncertu pidżamy... wczesniejsze koncerty za dnia przesiedzialem w parku
- druga sprawa to czy ktoś mógłby sie zadeklarować do przesyłania informacji o planowanych koncertach w Lubiniu tak zeby mozna bylo to umieszczac na stronie? Zawsze to kilka osob wiecej przyjedzie na koncert
- ma ktos z Was jakies fotki z koncertu? chcialbym je wrzucic na stronke www.scenads.cxc.pl (nawiasem mowiac zapraszam). narazie jest tylko kilka fotek z koncertu pidżamy... wczesniejsze koncerty za dnia przesiedzialem w parku
- druga sprawa to czy ktoś mógłby sie zadeklarować do przesyłania informacji o planowanych koncertach w Lubiniu tak zeby mozna bylo to umieszczac na stronie? Zawsze to kilka osob wiecej przyjedzie na koncert
szuwar: jako, ze impreza byla organizowana przez C.K. Muza mysle, ze niedlugo na ich stronie ukaza sie zdjecia.
No i jeszcze nasz admin Marian cykal zdjecia, z nim gadaj
co do info to sie postaramy

No i jeszcze nasz admin Marian cykal zdjecia, z nim gadaj
co do info to sie postaramy
Nowy(a) na forum

Jak dla mnie bylo zarypiscie. Po przyjsciu do domu i spojrzeniu w lustro nie wierzylem ze to ja
Acha...... i buty mi nie wytrzymaly tych koncertow. Ale wbijam w to. Jak dla mnie BOMBA. Czekam na nastepne 
Pozdrawiam wszystkich
P.S. Ale jest cos co mi sie nie podobalo - Organizatorzy chyba nie zadbali o oproznianie smieci bo pozniej trzeba bylo po nich chodzic, bo smietniki byly pelne.
Pozdrawiam wszystkich
P.S. Ale jest cos co mi sie nie podobalo - Organizatorzy chyba nie zadbali o oproznianie smieci bo pozniej trzeba bylo po nich chodzic, bo smietniki byly pelne.
błagam! ja na to patrzeć nie mogę ^^ toż to męka dla oczów i uszów mych ;pszuwar pisze:w Lubiniu
ja też byłam cała czarna od kurzu ;d ledwo oddychałam.. ;f na Pidżamie hardcore był ;} Pogo świetne, i Ci ludzie.. brak słów. zajebioza ;}
ja jeszcze nie spotkałam się z komentarzem, który by krytykował tą imprezę. każdemu się baardzo podobało, każdy wrócił cały w błocie, tudzież piasku, kurzu.. ;d
organizatorom gratuluję. brak słów.. :}
więcej takich, i częściej, poproszę! :d
Informacje
Bing [Bot], Google [Bot] » 1 gość