Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran
"Lubin Na Żywo" - wrażenia

Post autor: Veldrin »

Wlasnie wrocilem z imprezy (fakt faktem TSA jeszcze gra), wbrew pozorom udalo mi sie domyc po koncercie Pidzamy, glosu jednak nie odzyskalem :P Uwazam, ze impreze mozna smialo zaliczyc do udanych (gdybym mial jakies suche rzeczy bez watpienia zostalbym dluzej :diabel: ). Oby wiecej takich :) A Wy jak sie bawiliscie? pzdr. :kosa: P.S. Marian, czy mialem przewidzenia widzac Cie na scenie z aparatem ??
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: simcha »

IDEALNIE!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

MEEEEGA Koncercik...TSA Dało rade:) jeden z lepszych koncertów (albo i najlepszy) w Lubinie :)
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

powiem krótko: głos mam dziś słabiutki nóżki bolą, ale chce jeszcze :D
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

Nie liczac mandatow 100 zlotwych dwoch znajmoych z mojej paczki, ok. :)
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

Veldrin: bylem faktycznie cala impreze z dziewczyna na scenie , robilismy zdjecia.

jak impreza? moim zdanie SUPER, kapele swietne, TSA i brygada dla mnie najlepsze. Pidzama przejedzone juz dla mnie. Armia tez pozytywnie mnie zaskoczyla .. nie wiem skad ta niechec do niej gdy miala tu grac pare lat temu ... ;/

impreza super, oby takich wiecej !

Pozdrawiam
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

Impreza była super...wyszalałem sie na niej niesamowicie...było duzo dymu ale warto było....czekam na dalszy ciag imprez tego typu....
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

nie wiem kto wpadł na pomysł zorganizowania tego wszystkiego, ale dajcie mi tylko cynk, a jak już wydobrzeję, normalnie zaniosę im kwiaty. :)
Impossible is nothing! :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Tak...:) impreza naprawde była przednia...:) Moja najlepsza impreza w Lubinie... te zespoły... ten klimat... :) wspaniale !!!! :) Fajnie wyglądała moja wanna po powrocie do domu... :) Ah... to pogo na pidżamie... :) :D Pozdrawiam:)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Alien :)
dokladnie to samo bylo ze mna :)

:kosa:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

:) hehe...:) Ale było the best... mam nadzieję że jeszcze się w przyszłości powtórzy podobna imprezka... :) :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: szuwar »

delegacja z Brzegu Dolnego tez sie fachajnie bawiła w pogo :) kurz był masakryczny ale idealne bylo ulokowanie imprezy.. bliskosc Tesco i parku :) możecie na nas liczyc na koncercie Farbenow w pazdzierniku

- ma ktos z Was jakies fotki z koncertu? chcialbym je wrzucic na stronke www.scenads.cxc.pl (nawiasem mowiac zapraszam). narazie jest tylko kilka fotek z koncertu pidżamy... wczesniejsze koncerty za dnia przesiedzialem w parku ;)

- druga sprawa to czy ktoś mógłby sie zadeklarować do przesyłania informacji o planowanych koncertach w Lubiniu tak zeby mozna bylo to umieszczac na stronie? Zawsze to kilka osob wiecej przyjedzie na koncert :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

szuwar: jako, ze impreza byla organizowana przez C.K. Muza mysle, ze niedlugo na ich stronie ukaza sie zdjecia.
No i jeszcze nasz admin Marian cykal zdjecia, z nim gadaj :P

co do info to sie postaramy :)

:kosa:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bzyku »

Jak dla mnie bylo zarypiscie. Po przyjsciu do domu i spojrzeniu w lustro nie wierzylem ze to ja :) Acha...... i buty mi nie wytrzymaly tych koncertow. Ale wbijam w to. Jak dla mnie BOMBA. Czekam na nastepne :)
Pozdrawiam wszystkich

P.S. Ale jest cos co mi sie nie podobalo - Organizatorzy chyba nie zadbali o oproznianie smieci bo pozniej trzeba bylo po nich chodzic, bo smietniki byly pelne.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: fikcja »

szuwar pisze:w Lubiniu
błagam! ja na to patrzeć nie mogę ^^ toż to męka dla oczów i uszów mych ;p

ja też byłam cała czarna od kurzu ;d ledwo oddychałam.. ;f na Pidżamie hardcore był ;} Pogo świetne, i Ci ludzie.. brak słów. zajebioza ;}
ja jeszcze nie spotkałam się z komentarzem, który by krytykował tą imprezę. każdemu się baardzo podobało, każdy wrócił cały w błocie, tudzież piasku, kurzu.. ;d
organizatorom gratuluję. brak słów.. :}
więcej takich, i częściej, poproszę! :d
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM