Maniak

Nowy(a) na forum

willi pisze:A slyszalem o Mobile, ze ucza na kursie jazdy na trolejach. Czy ktos moze cos o nich napisac bo tez wybieram sie na prawko???? pozdro
czytałem na stronie MOBILE , że to taki kółeczka które pozwalają poczuć się jak na lodzie. Podobno prowadzą na nich kursy i chyba się zapiszę co prawda jeżdżę parę ładnych lat ale zawsze jak zaczyna nosić autem to włos mi się jeży
Napisz na forum w jakiej cenie dodatkowe godziny na trolejach.Urbi pisze:
czytałem na stronie MOBILE , że to taki kółeczka które pozwalają poczuć się jak na lodzie. Podobno prowadzą na nich kursy i chyba się zapiszę co prawda jeżdżę parę ładnych lat ale zawsze jak zaczyna nosić autem to włos mi się jeży
Kobieta nie wie czego szuka ale nie odpuści dopóki nie znajdzie.
Nowy(a) na forum

jazda na trolejach jest rewelacyjna dzisiaj sama próbowałam swoich sił i musze przyznac ze sie opłacało. wrażenia niesamwite:D polecam wszystkim ;-]] naprawde warto...
Nowy(a) na forum

przy tych trolejach to trzeba sie troche nameczyc ale przynajmniej człowiek naprawde zdaje sobie sprawe jak zachowuje sie auto w trudnych warunkach atmosferycznych i jak powinien wtedy jezdzic, a dzisaj do tego podał deszcz wiec było ostro hehe. ogólnie to super sami musicie spróbowac i sie przekonac. Instruktorzy starają sie nas przygotowac jak najlepiej potrafia dlatego warto zapisac sie na kurs do MOBILE ;]]
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Polecam bardzo Ośrodek Szkolenia Kierowców "MOBILE" zajęcia prowadzone są w II LO Ponieważ kurs prowadzony jest profesjonalnie zajęcia bardzo ciekawe,wykładowca sympatyczny,miła atmosfera.Najnowocześniejsze pomoce dydaktyczne np. alkogogle, zajęcia z ratownikami medycznymi i policjantami ruchu drogowego.Polecam instruktora Roberta jest bardzo cierpliwy , wyrozumiały jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Ostatnio zmieniony 28 paź 2008, 17:18 przez lidzia, łącznie zmieniany 1 raz.

Nowy(a) na forum

Najlepsza szkoła nie Lubinie,ale na dolnym śląsku.!!! Profesjonalna kadra, ciekawe zajęcia=>sama rozrywka. Mobile mieści się w II LO w Lubinie. Bardzo mocno polecam;-))
Nowy(a) na forum

MAM NADZIEJE, ZE MASZ NA MYSLI MOBILE
). JA ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!;]]. POLECAM INSTRUKTORA KTÓRY JEZDZI CZERWONA YARISKA:D. POZDRAWIAM CAŁY TEAM MOBILE:))).
Nowy(a) na forum

WŁAŚNIE KOŃCZĘ KURS:-) NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE!!!PROFESJONALNA KADRA:)))NAUKA TAM TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ:-)
Nowy(a) na forum

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z KURSU W SZKOLE MOBILE !
MAJĄ ŚWIETNE WARUNKI, NOWE SAMOCHODY I JAKO NOWOŚĆ W SZKOŁACH JAZDY NA NASZYM TERENIE - JAZDA NA TROLEJACH !!!
PODCZAS KURSU TEORETYCZNEGO JAK I PRAKTYCZNEGO PANUJE BARDZO PRZYJEMNA ATMOSFERA !
INSTRUKTORZY SĄ PRZEMILI,A SZCZEGÓLNIE POLECAM PANA ROBERTA JEST BARDZO CIERPLIWY,OPANOWANY,WYROZUMIAŁY SUPER INSTRUKTOR!!!!!!!!!!!!
A WIĘC CI KTÓRZY JESZCZE NIE WYBRALI SZKOŁY ???
GORĄCO POLECAM MOBILE !!!

MAJĄ ŚWIETNE WARUNKI, NOWE SAMOCHODY I JAKO NOWOŚĆ W SZKOŁACH JAZDY NA NASZYM TERENIE - JAZDA NA TROLEJACH !!!
PODCZAS KURSU TEORETYCZNEGO JAK I PRAKTYCZNEGO PANUJE BARDZO PRZYJEMNA ATMOSFERA !
INSTRUKTORZY SĄ PRZEMILI,A SZCZEGÓLNIE POLECAM PANA ROBERTA JEST BARDZO CIERPLIWY,OPANOWANY,WYROZUMIAŁY SUPER INSTRUKTOR!!!!!!!!!!!!
A WIĘC CI KTÓRZY JESZCZE NIE WYBRALI SZKOŁY ???
GORĄCO POLECAM MOBILE !!!
Maniak

co tak KRZYCZYCIE, CAPS LOCk-a sobie wyłączcie,
tak wszyscy nowi użytkownicy zachwalają mobile, że mam pytanie; jak się oni (mobile) oficjalnie nazywają, bo na stronach Wojewódzkiego Ośrodku Ruchu Drogowego w Legnicy w zestawieniu zdawalności nazwy mobile nie znalazłem .. a na trolejach chętnie bym się sprawdził ..
tak wszyscy nowi użytkownicy zachwalają mobile, że mam pytanie; jak się oni (mobile) oficjalnie nazywają, bo na stronach Wojewódzkiego Ośrodku Ruchu Drogowego w Legnicy w zestawieniu zdawalności nazwy mobile nie znalazłem .. a na trolejach chętnie bym się sprawdził ..
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Jeżeli Wam, kursantom, potrzebny jest Caps Lock z klawiatury, aby przekonać innych o swej racji i wyższości, to nie chciałbym się z Wami w przyszłości spotkać na drodze, bo również będziecie usiłowali przekonać innych, że to Wy macie pierwszeństwo na skrzyżowaniu, a nie ktoś inny, chociaż jest odwrotnie.

Nowy(a) na forum

moja dziewczyna uczyła się w legnicy u wilka zdała za pierwszym razem ja choc mysle ze jezdze lepiej dopiero za 3 i to jak wykupiłem pare godzin u wilka
nie oszukujmy się egzamin zdaje się w legnicy ,kursy w legnicy są duzo tańsze(to dziwne bo patrząc na zestawienie zdawalnosci lubińskie szkoły są mocno z tyłu)więc ucząc się w legnicy zostaje kasa na dojazdy a zdac jest duzo łatwiej ja polecam wilka dla mnie goscie są super swietnie uczą i dokładnie wiedzą gdzie jezdzic (i mój i dziewczyny egzamin był po tej samej trasie co z nimi)
pozdrawiam
nie oszukujmy się egzamin zdaje się w legnicy ,kursy w legnicy są duzo tańsze(to dziwne bo patrząc na zestawienie zdawalnosci lubińskie szkoły są mocno z tyłu)więc ucząc się w legnicy zostaje kasa na dojazdy a zdac jest duzo łatwiej ja polecam wilka dla mnie goscie są super swietnie uczą i dokładnie wiedzą gdzie jezdzic (i mój i dziewczyny egzamin był po tej samej trasie co z nimi)
pozdrawiam
Informacje
0 użytkowników » 1 gość