Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Urbi »

willi pisze:A slyszalem o Mobile, ze ucza na kursie jazdy na trolejach. Czy ktos moze cos o nich napisac bo tez wybieram sie na prawko???? pozdro

czytałem na stronie MOBILE , że to taki kółeczka które pozwalają poczuć się jak na lodzie. Podobno prowadzą na nich kursy i chyba się zapiszę co prawda jeżdżę parę ładnych lat ale zawsze jak zaczyna nosić autem to włos mi się jeży
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: ALLka »

Urbi pisze:
czytałem na stronie MOBILE , że to taki kółeczka które pozwalają poczuć się jak na lodzie. Podobno prowadzą na nich kursy i chyba się zapiszę co prawda jeżdżę parę ładnych lat ale zawsze jak zaczyna nosić autem to włos mi się jeży
Napisz na forum w jakiej cenie dodatkowe godziny na trolejach.
Kobieta nie wie czego szuka ale nie odpuści dopóki nie znajdzie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
jazda na trolejach jest rewelacyjna dzisiaj sama próbowałam swoich sił i musze przyznac ze sie opłacało. wrażenia niesamwite:D polecam wszystkim ;-]] naprawde warto...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kachnaa »

przy tych trolejach to trzeba sie troche nameczyc ale przynajmniej człowiek naprawde zdaje sobie sprawe jak zachowuje sie auto w trudnych warunkach atmosferycznych i jak powinien wtedy jezdzic, a dzisaj do tego podał deszcz wiec było ostro hehe. ogólnie to super sami musicie spróbowac i sie przekonac. Instruktorzy starają sie nas przygotowac jak najlepiej potrafia dlatego warto zapisac sie na kurs do MOBILE ;]]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: monter »

Wprawdzie nie chodzilem na prawo jazdy do Mobile tylko do Pana J.Krasowiaka (11 lat temu) to jazde na trolejech czy plytach poslizgowych polecam. Ciekawe doswiadczenie. Jezdze kilka razy rocznie i zawsze czlowiek sobie cos ciekawego uswiadamia... jak malo potrafi.
Speed life.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lidzia »

Polecam bardzo Ośrodek Szkolenia Kierowców "MOBILE" zajęcia prowadzone są w II LO Ponieważ kurs prowadzony jest profesjonalnie zajęcia bardzo ciekawe,wykładowca sympatyczny,miła atmosfera.Najnowocześniejsze pomoce dydaktyczne np. alkogogle, zajęcia z ratownikami medycznymi i policjantami ruchu drogowego.Polecam instruktora Roberta jest bardzo cierpliwy , wyrozumiały jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Najlepiej egzaminy zdaje się z kopertą ;-)

http://pl.youtube.com/watch?v=XcjFv3z_qo4
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
MOBILE

Post autor: mariczak »

Najlepsza szkoła nie Lubinie,ale na dolnym śląsku.!!! Profesjonalna kadra, ciekawe zajęcia=>sama rozrywka. Mobile mieści się w II LO w Lubinie. Bardzo mocno polecam;-))
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kachnaa »

MAM NADZIEJE, ZE MASZ NA MYSLI MOBILE:)). JA ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!;]]. POLECAM INSTRUKTORA KTÓRY JEZDZI CZERWONA YARISKA:D. POZDRAWIAM CAŁY TEAM MOBILE:))).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
MOBILE:-)

Post autor: mariczak »

WŁAŚNIE KOŃCZĘ KURS:-) NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE!!!PROFESJONALNA KADRA:)))NAUKA TAM TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ:-)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Monika82 »

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z KURSU W SZKOLE MOBILE !

MAJĄ ŚWIETNE WARUNKI, NOWE SAMOCHODY I JAKO NOWOŚĆ W SZKOŁACH JAZDY NA NASZYM TERENIE - JAZDA NA TROLEJACH !!!

PODCZAS KURSU TEORETYCZNEGO JAK I PRAKTYCZNEGO PANUJE BARDZO PRZYJEMNA ATMOSFERA !

INSTRUKTORZY SĄ PRZEMILI,A SZCZEGÓLNIE POLECAM PANA ROBERTA JEST BARDZO CIERPLIWY,OPANOWANY,WYROZUMIAŁY SUPER INSTRUKTOR!!!!!!!!!!!!

A WIĘC CI KTÓRZY JESZCZE NIE WYBRALI SZKOŁY ???
GORĄCO POLECAM MOBILE !!! :-) :-) :-)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

co tak KRZYCZYCIE, CAPS LOCk-a sobie wyłączcie,

tak wszyscy nowi użytkownicy zachwalają mobile, że mam pytanie; jak się oni (mobile) oficjalnie nazywają, bo na stronach Wojewódzkiego Ośrodku Ruchu Drogowego w Legnicy w zestawieniu zdawalności nazwy mobile nie znalazłem .. a na trolejach chętnie bym się sprawdził ..
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Jeżeli Wam, kursantom, potrzebny jest Caps Lock z klawiatury, aby przekonać innych o swej racji i wyższości, to nie chciałbym się z Wami w przyszłości spotkać na drodze, bo również będziecie usiłowali przekonać innych, że to Wy macie pierwszeństwo na skrzyżowaniu, a nie ktoś inny, chociaż jest odwrotnie.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
moja dziewczyna uczyła się w legnicy u wilka zdała za pierwszym razem ja choc mysle ze jezdze lepiej dopiero za 3 i to jak wykupiłem pare godzin u wilka
nie oszukujmy się egzamin zdaje się w legnicy ,kursy w legnicy są duzo tańsze(to dziwne bo patrząc na zestawienie zdawalnosci lubińskie szkoły są mocno z tyłu)więc ucząc się w legnicy zostaje kasa na dojazdy a zdac jest duzo łatwiej ja polecam wilka dla mnie goscie są super swietnie uczą i dokładnie wiedzą gdzie jezdzic (i mój i dziewczyny egzamin był po tej samej trasie co z nimi)
pozdrawiam
Zablokowany

Informacje

Bing [Bot], Google [Bot]

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM