Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Stały bywalec

Niedługo w rynku powstanie Nowoczesta Galeria Handlowa, padł pomysł przedłużenia rynku (kamieniczki) na tereny błoni a ja mam taki pomysł. A mianowicie aby odrestaurować ratusz i bloki otaczające rynek.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

To daj im klapsa i każ pisać tylko tutaj LOL
// offtopic:
// I to jest właśnie syndrom rozmowus forumus klonus :\ W lubinie się o tym rozmawia, ale na kilku-kilkunastu forach zamist skupić się na jednym :\![]()
![]()
zaczyna mnie to denerwować :\ - vendro.
sorry, nie mogłam sie powstrzymać
if_ona, nie taki moj cel, nie taki moj zamiar.
andros, jesli chcesz mozemy porozmawiac o tym na gg lub w nowym temacie. tn zostawmyw spokoju
Niech sie toczy rozmowa nt. Galerii Rynek.
// elektryk: mnie tez vendro dziwi twoja reakcja ... a za to bardzo podoba mi sie przytaczanie wypowiedzi z innych for ... czy to oby nie zalazek migracji postow z fora do fora ... chyba chodzi glownie o to by ze soba rozmawiac i wymieniac sie informacjami. Kto mowi o monopolu na fora w lubinie ... bez roznorodnosci bylo by nudno
a wspolpraca i wymiana informacji jest bardzo wskazana 
// elektryk: mnie tez vendro dziwi twoja reakcja ... a za to bardzo podoba mi sie przytaczanie wypowiedzi z innych for ... czy to oby nie zalazek migracji postow z fora do fora ... chyba chodzi glownie o to by ze soba rozmawiac i wymieniac sie informacjami. Kto mowi o monopolu na fora w lubinie ... bez roznorodnosci bylo by nudno
Maniak

no dobra firma jest kiepska ale co z tego? umowy podpisane, teren rynku dostała za obietnice budowy czegoś co nie jest nawet wizją (raczej zjawąandros pisze:Na innych forach lubińskich temat Galerii też jest poruszany, m.in. na Lubin On-Line ostatnio można przeczytać o firmie, która nam to zbuduje...
"Na waszym czacie ciekawostka o firmie WOMAK to nie blef. Jestem żywym przykładem oszustwa jakiego dopuścili się włodarze WOMAK Sp. z o.o.. Uczestniczyłem jako podwykonawca przy budowie pawilonów w Poznaniu i Wrocławiu, o ile pierwsza inwestycja była źle przygotowana od strony dokumentacji technicznej i tu należy szukać przyczyny niedoszacowania obiektu o tyle we Wrocławiu to był zwykły przekręt. Mam 7 nakazów zapłaty na ta firmę, proces w sądzie, a na dodatek złożywłem wniosek o jej upadłość, obecnie sąd wprowadził nadzorce do tej spólki. Mam nadzieję że odzyskam swoje 200 tys. na drodze sadowej, wraz z wszelkimi odsetkami i kosztami.
Przestrzegam wszystkich przed współpracą z ludźmi reprezentującymi WOMAK i każdy inny podmiot gospodarczy z ich udziałem. Dane do wgląduw w KRS, ale nie wiem czy ALFA BETA i pewnie kolejne które mają w zanadżu nie są na podstawionych osobach."
no i nic, chyba, nie można zrobić. jedynie patrzeć na ręce prezydentowi i prezesowi
Nowy(a) na forum

Maniak

Stały bywalec

Stały bywalec

Ale chyba nie przyszłą Wielkanoc??Nie miała, a ma być. Bodaże, na Wielkanoc?
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Stały bywalec

Dość optymistycznie to wszystko wygląda, myślałęm, że to zajmie dłużej...
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
można też obserwować tutaj http://www.lubin.pl/?n=129&full=1
Informacje
0 użytkowników » 2 gości