Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Powiem Wam, z punktu widzenia pracownika, że miejsce jest super. Wczorajsze obroty przeszły nasze najśmielsze oczekiwania. Rano ludzie stali około godziny przed otwarciem przed Ratuszem, żeby móc nareszcie zobaczyć, jak to wszystko będzie wyglądać.
Płytek faktycznie, mieliśmy nadzieję, że będzie więcej, ale też nie jest źle. Pamiętajcie, że zawsze toraw, którego nie ma na półce można zamówić z innego salonu, trwa to 4 dni robocze.
A z ciekawostek mentalnych klientów, to powiem Wam, że 99% osób pomyliło punkt Info z Kasą.
Płytek faktycznie, mieliśmy nadzieję, że będzie więcej, ale też nie jest źle. Pamiętajcie, że zawsze toraw, którego nie ma na półce można zamówić z innego salonu, trwa to 4 dni robocze.
A z ciekawostek mentalnych klientów, to powiem Wam, że 99% osób pomyliło punkt Info z Kasą.
Ymarg pisze:Powiem Wam, z punktu widzenia pracownika, że miejsce jest super. .
Historia wkoncu zatoczyla kolo i EMPIK wrocil na swoje miejsce. W piwnicach ratusza ma byc natomiast uruchomiona kolejna restauracja "Oberza". Wkoncu ratusz miejski bedzie lepiej wykorzystywany.
A mieliscie jakies promocje z racji otwarcia?Ymarg pisze:Wczorajsze obroty przeszły nasze najśmielsze oczekiwania. Rano ludzie stali około godziny przed otwarciem przed Ratuszem, żeby móc nareszcie zobaczyć, jak to wszystko będzie wyglądać.
Z tym nie ma problemu dla mnie bo nie mam nawyku kupowania plytYmarg pisze:Płytek faktycznie, mieliśmy nadzieję, że będzie więcej, ale też nie jest źle.
Stały bywalec

A dobrze jest oznaczony?Ymarg pisze: A z ciekawostek mentalnych klientów, to powiem Wam, że 99% osób pomyliło punkt Info z Kasą.
Moje wrażenia z 1. wizyty tu: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=26424239
vendro:
if_ona, mogłabyś wkleić wypowiedź, a nie
Weteran

Stały bywalec

Vendro: nie lubię powtórek - to spam byłby, nieprawdaż?
kto chce ten kliknie i poczyta
nic na siłę
[ Dodano: 14-07-2005, 14:39 ]
I jeszcze jedno: dlaczego lubinski Empik nie załapał sie na tę listę http://www.empikfoto.pl/index.php?m=labs ?
Na pewno wiele osób skorzystałoby z tej oferty.
vendro:
if_ona, spam?c zemu spam? w zadnym wypadku spam.
[ Dodano: 14-07-2005, 14:39 ]
I jeszcze jedno: dlaczego lubinski Empik nie załapał sie na tę listę http://www.empikfoto.pl/index.php?m=labs ?
Na pewno wiele osób skorzystałoby z tej oferty.
vendro:
if_ona, spam?c zemu spam? w zadnym wypadku spam.
Jakbyśmy ich nie dali, tak byłoby źle. Poprostu trzeba się przyzwyczaić, gdzie co jest, i tyle. W starym EMPiKu to już pamiętałeś, gdzie jest co, bo się nauczyłeś odwiedzając nas. Teraz też częściej nas odwiedzaj, a do wszystkiego się przyzwyczaisz..kalebu pisze:nowy empik -- przyjemny bardzo ale mogli by jeszcze troszke sie pomeczyc nad rozmieszczaniem dzialow od czasopism
Byłem wczoraj w nowym Empiku
Bardzo ciekawie, wydaje się być duży, jest dużo ksiązek - liczyłem na to
Muszę sprawdzić jeszcze raz dokładnie czy naprawde nie macie ksiązki (
) - Patrick Geryl, Gino Ratinckx - "Proroctwo Oriona na rok 2012" 
Stały bywalec

Stały bywalec

Weteran

if_ona: a ja znowu od pewnego zrodla wiem, ze o klimie sie mysli ;/ wiec albo mamy sprzeczne zrodla, albo nikt nic nie wie ;]
ja juz nie wspomne, ze wciaz ymg nie macie tego czego szukalem w starej siedzibie , wiec pozostaje mi tylko pojechac do empiku we wrocku lub jesli tylek przyrosnie do fotela to merlin.pl ;]
chyba napisze stosowna petycje odnosnie klimy i do was podesle ;]
ja juz nie wspomne, ze wciaz ymg nie macie tego czego szukalem w starej siedzibie , wiec pozostaje mi tylko pojechac do empiku we wrocku lub jesli tylek przyrosnie do fotela to merlin.pl ;]
chyba napisze stosowna petycje odnosnie klimy i do was podesle ;]
o wlasnie kanapa, faktycznie tam nie ma kanapy
a to dobra rzecz, kiedys w jakiejs ksiegarni bylem to byla kanapa i mozna bylo sobie jeszcze wode wypic
to chyba bylo bodajze w jeleniej gorze.
Fakt, kanapa fajna sprawa, nie przecze, ze byloby milo, jakby byla. Ale to, ze jej nie ma, to nie jest powod krzyczenia na sprzedawce, ktory TYLKO SPRZEDAJE, i nie ma nic do gadania, nawet czy batoniki przy kasie leza ulozone cenami, alfabetycznie, czy kolorystycznie. Co do klimy, to w najblizszym czasie nie bedzie, na te wakacje raczej sie jej nie spodziewajcie, ale mysle, ze na wiosne uda sie wyskrobac troche grosza i podarowac sobie odrobine luksusu.
A tak przy okazji to troche smiac mi sie chce, jak czytam to, co piszecie. Bo straszny skandal, ze nie ma kanapy, a gdzies tam byla woda. Ludzie, to jest sklep, nazywany tez salonem, ale to nie znaczy, ze tam klient to krol, i my, sprzedawcy, bedziemy skakac dookola niego, wachlujac i podajac wode. Chcecie sie napic? Jest kawiarnia! Chcecie powiedziec? Jest kawiarnia! Ale wezcie troche spokoju i oglady ze soba. Fajnie ze sa duze i bogate sklepy, nawet w naszej sieci, ale co z tego? Nie mamy miejsca i pieniedzy na kanape i klime teraz. Same meble kosztowaly nas ponad (hmm.. chyba nie powiem.. Marian, powiem Ci kiedys na jakis szeptach, to potwierdzisz, ze duzo). Centrala wywalila naprawde kawal pieniedzy na nas, i przyznacie, ze widac to, ze jest o niebo lepiej, niz bylo! Z czasem bedzie jeszcze lepiej, ale to z czasem.
Btw, if_ona, skad posiadasz takie szczegolowe informacje? Przyjdz i pokaz sie ;]
A tak przy okazji to troche smiac mi sie chce, jak czytam to, co piszecie. Bo straszny skandal, ze nie ma kanapy, a gdzies tam byla woda. Ludzie, to jest sklep, nazywany tez salonem, ale to nie znaczy, ze tam klient to krol, i my, sprzedawcy, bedziemy skakac dookola niego, wachlujac i podajac wode. Chcecie sie napic? Jest kawiarnia! Chcecie powiedziec? Jest kawiarnia! Ale wezcie troche spokoju i oglady ze soba. Fajnie ze sa duze i bogate sklepy, nawet w naszej sieci, ale co z tego? Nie mamy miejsca i pieniedzy na kanape i klime teraz. Same meble kosztowaly nas ponad (hmm.. chyba nie powiem.. Marian, powiem Ci kiedys na jakis szeptach, to potwierdzisz, ze duzo). Centrala wywalila naprawde kawal pieniedzy na nas, i przyznacie, ze widac to, ze jest o niebo lepiej, niz bylo! Z czasem bedzie jeszcze lepiej, ale to z czasem.
Btw, if_ona, skad posiadasz takie szczegolowe informacje? Przyjdz i pokaz sie ;]
Trafiłem w 99% populacji:).Ymarg pisze: A z ciekawostek mentalnych klientów, to powiem Wam, że 99% osób pomyliło punkt Info z Kasą.
A tak przy okazji, czy ktoś ma doświadczenia z empikowego Coffee shopu? Dają tam dobrą kawę czy po prostu automatową lurę?
Tęsknię za porządną kawą w Lubinie, póki co tylko Memo daje radę ale trochę się ceni za wysoko - po algiersku 7 złotych.
Informacje
Amazon [Bot] » 1 gość