Auch pisze:Chłopcy z Sztukowskiego w sportowym ubiorze, może niszczą wiaty, ale na pewno nie wszyscy. Tak samo wiaty niszczą ludzie w skórzanych kurtkach. Też nie wszyscy.
no to chyba normalne ze nie wszyscy. To juz by bylo zwykle przegiecie paly. Jednakze nie wiem czy zauwazyles, ale odsetek niszczacy np. wiaty autobusowe jest jakos tak, dziwnym trafem wyzszy wsrod milosnikow sportowgo ubioru niz osób lubiacych chodzic w garniturach.
Auch pisze:To jak się człowiek ubiera, przecież nie decyduje o tym jaki jest.
oczywiscie ze nie. Ale na podstawie tego co napisalem powyzej powstaja uogólnienia, które w tym przypadku nie sądzę aby były czymś negatywnym.
Auch pisze: A to jak ci się kojarzą to świadczy tylko o tobie.
phi, ja sie wcale nie zamierzam wstydzic za to ze takich ludzi darzę pogardą. Widzisz, ja jakos nie odczuwam potrzeby niszczenia mienia publicznego, rysowania gwozdziem karoserii czyjegos samochodu, zazywania a tym bardziej sprzedawania narkotkow, siedzienia pod klatka i zlopania piwska lub czegos mocniejszego (i tanszego zarazaem).
Coz, wielu (NIE WSZYSCY!!!!) z przedstawicieli postepowej mlodziezy ze Sztkowskiego, Mickiewicza i innych blokowisk niewiele robi pozytecznego w zyciu.
Ja rowniez nie przejawiam inicjatyw spolecznych, ale przynajmniej pracuje, zarabiam, place podatki i przede wszystkim NIE NISZCZE naszej wspólnej (czyli publicznej) własności.