Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Automaty do sprzedaży biletów

Post autor: pksiak »

Już w najbliższym czasie urząd miasta zamontuje 3 automaty do sprzedaży biletów.Ciekaw jeste czemu tak późno,we wrocławiu dawno tak było i co przystanek,o tym wczoraj mówili w informacjach.Moim zdanie powinni zamieścić je tam,gdzie nie mozna kupić biletów np.pętla na transbudzie,obora cmentarz,osiek,krzeczyn,jak zarówno w mieście.Kierownik przewozów pks tłumaczył,że kierowcy nie prowadzą sprzedaży biletów,aby kursować z danym im rozkładem i bez opóźnień,jakoś mpk legnica sp.z.o.o w autobusach sprzedaje bilety i się nie spóźniają.Chajs.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

To jest bardzo dobry pomysł z tymi automatami... ile razy to nie można było gdzieś dostać biletów bo za późno...albo jakieś święta... :/ a tak gitara... tylko szkoda że tak mało tylko trzy... :( No i jeszcze pytanie... czy nasza kochana młodzież uszanuje te automaty... to też się liczy... :diabel: Mam nadzieję że uda się ten plan... i że wejdą w życie...i będzie ich coraz więcej... takie coś naprawde jest nam potrzebne... no Lubin się rozwija... :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pksiak »

w tym roku 3 pilotarzowe[ort!],aby zobaczyć,czy się przyjmą miszkańcą,a potem więcej tak mówił rzecznik prezydenta
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

No... to tylko mam nadzieje ze się przyjmą ;) szczególnie wśród młodzieży... Bo innym napewno się przysłużą... :) :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

No przydało by się takie coś, ale z tego co wiem to długo taki automat nie wytrzyma, albo zostanie zdemoralizowany, albo będzie cały popisany.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

"zdemoralizowany" :D Kryzbi, on nie ma uczuć :D zdemolowany... :D :)

Ale wracając do tematu fajnie, że takie coś powstanie - kioski czynne do 18, a nie w każdej Żabce, czy nocnym bilety są dostępne. Ale niemniej Kryzbi, ma racje...
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Kryzbi pisze:No przydało by się takie coś, ale z tego co wiem to długo taki automat nie wytrzyma, albo zostanie zdemoralizowany, albo będzie cały popisany.

i to jest caly problem. jak juz niejedokrotnie podkreslalem, w Lubine jest dosc duze zageszczenie brudasow=dresiarzy na 1 km[kwadrat] i pewnie nie pogardza rowniez takim automatem :(
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Nie lubie jak ktoś określa kogoś jako "brud" czy "dresiarz" Może to zrobić każda osoba która jest lekko podwiana... :diabel:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Ja widziałem też zwykłych ludzi, którzy tracą "zdrowe myślenie" jak troche wypiją... %/
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Alien pisze:Nie lubie jak ktoś określa kogoś jako "brud" czy "dresiarz" Może to zrobić każda osoba która jest lekko podwiana... :diabel:
hahaha.... widze ze poprawnosc polityczna zawitala nawet na to forum ;)

no rozumiem ze np. tacy chlopcy w sportowym ubiorze ze Sztukowskiego nie niszcza np. wiat autobusowych , gdyz na codzien zajeci sa czytaniem poezji. Dajcie spokoj.

dla mnie takie osoby jednoznaccznie sie kojarza (czyli zle).
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Niechce robić off topicu więc zapraszam do nowego tematu :
http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?p=9683#9683 :)
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Masywne i ciężki to ustrojstwo
Ale przedewszystkim sprawne !!! bo jak ci zeżrą zeta czy dwa to sam sie wk... . I jeszcze jak się zepsują to szybciutko powinny być naprawiane, bo jak nie to napewno będą rozwalone. no i fakt powinny być w miejscu o dużym natężeniu bo wtedy ludziska szybciej się do nich przekonają, i pewnie będą się domagać następnych.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Wie ktoś w jakich punktach miasta będą znajdować się automaty??
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Piotruś pisze:Wie ktoś w jakich punktach miasta będą znajdować się automaty??
wedlug:
http://www.lubin.pl/?exid=2315

"Proponowanymi lokalizacjami są przystanki na ulicy Kościuszki w pobliżu skrzyżowania z ul. Skłodowskiej, na ul. Kopernika przy bazarze, na ul. KEN przy kładce, na ul. Skłodowskiej przy Zespole Szkół Integracyjnych oraz na pętlach autobusowych na Przylesiu i Ustroniu."
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM