Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Maniak

Lubińska policja zatrzymała 22 letniego mieszkańca naszego miasta, który uczestniczył w tworzeniu strony internetowej o treściach faszystowskich.
Publicznie nawoływał do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych i rasowych. Namierzony został przez internet. W trakcie zatrzymania, próbował zacierać ślady swej działalności. Na niewiele to się zdało gdyż w trakcie przeszukania mieszkania policja znalazła szereg dowodów świadczących przeciw niemu. Funkcjonariusze ujawnili duże ilości broszur, ulotek gadżetów, a także banery z symboliką organizacji faszystowskich.
Mężczyzna nie był wcześniej notowany. Do czasu sądowej rozprawy zastosowano wobec niego dozór. Grozi mu kara do trzech lat pozbawienia wolności.
Źródło: www.lubin.pl
Publicznie nawoływał do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych i rasowych. Namierzony został przez internet. W trakcie zatrzymania, próbował zacierać ślady swej działalności. Na niewiele to się zdało gdyż w trakcie przeszukania mieszkania policja znalazła szereg dowodów świadczących przeciw niemu. Funkcjonariusze ujawnili duże ilości broszur, ulotek gadżetów, a także banery z symboliką organizacji faszystowskich.
Mężczyzna nie był wcześniej notowany. Do czasu sądowej rozprawy zastosowano wobec niego dozór. Grozi mu kara do trzech lat pozbawienia wolności.
Źródło: www.lubin.pl
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Heh nawet nie wiedziałem, że tacy ludzie jeszcze są i to jeszcze w Lubinie ?!
Mogli podać adres strony.
Mogli podać adres strony.
Maniak

Maniak

Dla mnie to samo wydarzenie z tym faszystą to masakra... jeszcze w Lubinie
niewiem koleś nieźle musiał mieć w głowie poprzestawiane... ale dobrze... może jak go wsadzą to przez te 3 lata nauczy się czegoś
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

No tak... pamiętam ten mecz... niestety również widziałem to wydarzenie... Ja rozumiem... ktoś może nie lubić kogoś za to ze jest "inny" chodzi o rase... no rozumiem... jeżeli się nie podoba to ok... ale żeby działać przeciwko niemu... ukazywać swoją chorą wyższość... to jest dla mnie nie pojęte ... :/
Informacje
0 użytkowników » 1 gość