Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

bazarze !! moglo by tam powstac ladne centrum na wzór starego miasta !! pomysł chyba niczego sobie a i politycy przed wyborami mieli by smaczną kielbase o nazwie ,, WYBORCZA "' 
-1212
Maniak

dokładnie....skupisko bud w centrum miasta. żenada.ZuluGula. pisze:bazarze !! moglo by tam powstac ladne centrum na wzór starego miasta !! pomysł chyba niczego sobie a i politycy przed wyborami mieli by smaczną kielbase o nazwie ,, WYBORCZA "'
wybudowano kupcom bazar kolo szkoły góniczej, więc nie widzę powodu dla którego te budy jeszcze tam stoją
ja swego czasu napisałem podobny temat, można go przeczytać tutaj:
http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=69
http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=69
Maniak

tomi, hala stoi niedaleko, a konkretnie po drogiej stronie ulicy i swieci pustkami...
Maniak

tak tylko z całym szacunkiem 5 letnia dzidzia zaprojektowałaby coś ładniejszego, ja pisałem o tym żeby handlarze wzieli się sami za to a nie czekali aż ktoś im wybuduje, zresztą skoro zajmują się handlem to powinni wiedzieć że lepiej zainwestować i mieć coś na własność niż cały czas płacić za wynajem. a jeśli chodzi o tzw. lodówkę, czy blaszak, jak zwał tak zwał, to powinni ukarać klienta który pozwolił zbudować taki szajs (i go rozebrać -ten szajs, oczywiście ) w którym i tak jest za mało miejsca na pół bazaru nie wspomne o całym. Była już nawet taka propozycja ale oni niechcą, to po prostu banda cfaniaków!!! choć wole im dać zarobić niż hiper-super-itdVendro pisze:tomi, hala stoi niedaleko, a konkretnie po drogiej stronie ulicy i swieci pustkami...
Nowy(a) na forum

moze mnie szanowni obywatele naszego miasta żle zrozumieli !! chodziło mi głównie o przedłużenia rynku i budowa kamieniczek na terenach zielonych ( zwanych błoniami ) a i być może na miejscu bazaru , nawet przez jego srodek przebiega stara droga po której odu stronach dawniej stały domy ! ale zapewne nie wielu to pamieta !! Slychać glosy że Lubin jest miastem bez centrum , bez rynku z prawdziwego zdarzenia a tak ! miasto by sie zdecydowanie wydłużyło !! ----------- a co ? pomarzyć nie wolno ! nawet jeżeli nic bym z tego nie miał ?
// zdazyles przed

// zdazyles przed
-1212
Bywalec

Stały bywalec

Te nasze kamieniczki prezentują się bardzo efektownie więc pomysł z przedłużeniem rynku bardzo mi się podoba.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum

Park koło "smródki"?? Przecież tam capi
Już lepiej było by ten teren zabudować. Park jest przecież zaraz za ulicą a nowe budownictwo wyszło by chyba tylko na dobre. Po co w ogóle ta "rzeczka" jest to ja nie wiem. Przecież ani to przydatne ani ładne. A przechodząc nad nią musze "testować" płuca i iść na bezdechu
Dla mnie mogą to zakryć, żebym o tym jak najszybciej zapomniał 
Nowy(a) na forum

Chyba żeś się czegoś opił i zbyt mocno popuściłeś wodze fantazji.... Gdzie Ty tam widzisz obustronne , szerokie chodniki wzdłuż Baczynki ? Gdyby ona miała chociaż ze 20 metrów szerokości , to można się nad tym zastanawiać. Nie da się zrobić z tych terenów bulwarów ,na wzór paryskich, obok Sekwany. Ten teren można i należy rozsądnie zagospodarować , ale najpierw trzeba stworzyć rozsądną i realną koncepcję.Janusz Głowacki pisze:Wzdłuż Baczyny, po obu stronach szroki chodnik spacerowy, a za chodnikiem budynki z różnymi sklepami, usługami, kafejkami itd. Większe, mniejsze.
Poza tym Baczyna jest chyba czystsza niż daniej, a w przyszłości będzie chyba zupełnie czysta.
Stały bywalec

Popieram przedmówce, baczyna to strumyk i nie ma się czym podniecać.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość