Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
13th lipca planowane jest otwarcie EMPiKu w Ratuszu. Będzie jak za "starych dobrych czasów. Salon będzie większy niż dotychczosowy, będzie kawiarnia i mnustwo mnustwo nowych ksiażek, filmów itd, itp.. Co Wy na to?
Maniak

No i będzie super, jak zobaczyłem ten.. "plakat" że nowy Empik, dostałem zastrzyk niepohamowanej radości
Hehe, no i mam nadzieje, że będzie większy od wrocławskiego
:)
uu
no ale coz, w sumie to bedzie wiekszy od 'starego' empiku, wiec tez good 
Weteran

hehe ;] Ymarg, mam nadzieje, ze wkoncu znajde u Was w nowej siedzibie ta ksiazke, ktorej szukam ;] swoja droga ... lepsza lokalizacji i jesli faktycznie bedzie wiekszy od legnickiego to juz duzy sukces, przynajmniej to nie taka klitka jak aktualnie, gdzie jest pare ksiazek na krzyz ;]
czekam z niecierpliwoscia ;]
[ Dodano: Pon Lip 04, 2005 3:33 pm ]
i offtopic : moze jakis brovar? moze by reaktywowac stare plany firmowo/marketingowe?
czekam z niecierpliwoscia ;]
[ Dodano: Pon Lip 04, 2005 3:33 pm ]
i offtopic : moze jakis brovar? moze by reaktywowac stare plany firmowo/marketingowe?
Stały bywalec

Rynek to dobra lokalizacja, znajdzie się więcej nabywców na ich towary ;] A do tego będzie więcej miejsca bo pomiędzy stoiskami ciężko przejść.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
ajj ja dzis nie odwiedzilem, ale jutro mysle ze sie wybiore 
Informacje
0 użytkowników » 2 gości