Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
wiem już wszystko... jak to się stało, kiedy to sie stało i kto to zrobił...ale nie wiem jednego - dlaczego on to zrobił?? czy zna ktoś jakąś konkretną przyczynę? i czy ktoś wie czy to zabójstwo było z premedytacją czy w samoobronie?
Maniak

no takich debili to zamykać zapobiegawczo trzebaSroka pisze:Poleje się więcej krwi, a Gwarków to ja nie widze jak koleszka wyjdzie ze szpitala. Więc DuDu nie mów że to był spoko koleś bo ćpun jakich mało. Sam latał z nożem za innymi. A za darmoche nie wyłapał kosą.
Pogrom Będzie I To Wielki
jedno jest pewne jak ktoś w tym wieku wyciąga nóż to nie dla zabawy ale i nie bez powodu. zamykać i dowalać każdemu podobnemu do 'sroki' !!!!
a człowieka szkoda jaki by niebył
Stały bywalec

ten drugi chłopak, również nie żyje. Mogę się mylić ...
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
To co sie stało to wielka tragedia bez wzgledu na to kto kom kiedys tam byl
z tego co slyszalam to w tej chwili wszyscy nagle chca sie mscic ale jaki to ma sens przeciez temu chlopakowi to i tak juz zycia nie zwroci a mscic to sie mozna bez konca i tylko czekac az sie na tym osiedlu wszyscy powybijaja:(
Maniak

żadnego z nich nie znałam. nic nie mogę o nich powiedzieć..
dziwne uczucie. zawsze tak spokojnie tu było..
ja niestety muszę iść chodnikiem i patrzeć na te plamy krwi..
nie zauważyłam zdjęcia.
na jednej z klatek jest napis 'na zawsze z tobą Grzybu-bracie', a zaraz na przeciwko 'Morderca'.. bodajże na klatce tego chłopaka, który w szpitalu się męczy[ł]..
jest coś pewnego już w jego sprawie?
dziwne uczucie. zawsze tak spokojnie tu było..
ja niestety muszę iść chodnikiem i patrzeć na te plamy krwi..
nie zauważyłam zdjęcia.
na jednej z klatek jest napis 'na zawsze z tobą Grzybu-bracie', a zaraz na przeciwko 'Morderca'.. bodajże na klatce tego chłopaka, który w szpitalu się męczy[ł]..
jest coś pewnego już w jego sprawie?
Weteran

Informacje
0 użytkowników » 1 gość