Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Kto waszym zdaniem ma racje. O co walczy młodzież wszechpolska, czy bronią rodziny? A o co homoseksualiści czy chcą dobra dla niepełnosprawnych czy lansują modę na homo. Co wy na to :?: :?: :?:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Młodzież Wszechpolska to idioci. Parada równości to byył dobry pomysł, a odpowiedz bandy Giertycha to zwyczajne hamstwo.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

nie toleruje takiego deb...ilizmu. W zyciu sie za tym nie opowiem i nigdy w zyciu nie popre bandy idiotow jaka jest Mlodziez Wszechpolska.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Piotruś pisze:Młodzież Wszechpolska to idioci. Parada równości to byył dobry pomysł, a odpowiedz bandy Giertycha to zwyczajne hamstwo.
zależy od poglądów. Zgadzam się ze MW to debile. Ale jakies parady rownosci tez mi sie nie podobają.

Ja raczej hołduje konserwatywnym wartościom, ale nie jestem oszołomem od rydzyka. Uwazam sie tolerancyjnego wobec pedałów (bo nie ganiam za nimi z baseballem), ale uwazam ze domaganie sie praw na równi z normalnymi malzenstwami to raczej nieporozumienie i w sumie takie działania szkodza tym srodowiskom.
Na szczescie polskie spoleczenstwo nie ma jeszcze tak nasrane jak np. francuzi, belgowie, holendrzy.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Na szczescie polskie spoleczenstwo nie ma jeszcze tak nasrane jak np. francuzi, belgowie, holendrzy
Tam się zaczynało bardzo podobnie dlatego mój niepokój rodzi się właśnie z powodu takich parad. niepełnosprawni w większości nie poparli parady równości "bo nie chcą reklamować homoseksualnych".

A co do MW to cóż, są tam przede wszystkim studenci może i ograniczeni ale jednak, inna sprawa że byli tam również szalikowcy i inni, ja bym tego tak szybko nie mieszał.
Zanim jednak doszło do rzucania kamieniami to siedzieli grzecznie na chodniku i nielegalnie blokowali nielegalną :P demonstracje.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

polar21: Wiem, że nie stawiasz sie w sytuacji geja czy lesbijki, jesteś heteroseksualny tak jak większość Polaków. Ale każdy może być inny i każdego trzeba tolerować.

To są tak jakby grupy etniczne: geje, lesbijki, transwestyci ...... (lista jest długa) jednak każdy z nich jest człowiekiem a nie zwierzęciem.

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

co do pedałow to moim zdaniem skompromitowal sie kaczynski nie zezwalajac na parade, przeciez tak samo jak inni obywatele maja prawo demonstrowac - a wydawanie zakazu ze wzgledu na utrudnienia w ruchu to nieporozumienie - dlaczego jak byl szczyt radu europy w wa-wie to wtedy nie bylo przeszkod zeby zablokowac pol warszawy? a mw to nic innego jak narodowcy - a stad juz krotka droga to faszyzmu!!!
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Co tu dużo mówić:

KOŚCIOŁY PRECZ OD POLITYKI.

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ale każdy może być inny i każdego trzeba tolerować.
wpożo, tylko ręce precz od dzieci
To są tak jakby grupy etniczne: geje, lesbijki, transwestyci ...... (lista jest długa) jednak każdy z nich jest człowiekiem
coś ci się pomyliło, co innego być czarnoskórą, czy inną parą hetero a co innego wmawiać ludziom że para gejów to to samo, jak chcą dziecko to niech se zrobią :)

ps: ja do nich nic niemam, to ich sprawa co robią w sypialni, dopóki mnie nie chcą przekonać że nazywać ich można, pare homo, małżeństwem - bez przesady :!:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Piotruś pisze:polar21: Wiem, że nie stawiasz sie w sytuacji geja czy lesbijki, jesteś heteroseksualny tak jak większość Polaków. Ale każdy może być inny i każdego trzeba tolerować. .
Alez ja ich TOLERUJE (jak napisalem powyzej). Chyba wystarczajace jest, ze nie te osoby o innej orientacji nie sa przymusowo kierowane na lecznie. Ale nigdy sie nie zgodze aby w imie zle pojetej tolerancji zrownywac ich prawa z malzenstwami na przyklad. Nie powiesz mi chyba ze małżeństwo homoseksulanie i heteroseksualne to to samo.

To ze sie ich toleruje nie znaczy wcale ze jest to co oni robią jest całkowicie normalne (jak jeden pan wpycha drugiemu panu ch... w d...).

[ Dodano: Pon Cze 20, 2005 14:04 ]
tomi pisze:ps: ja do nich nic niemam, to ich sprawa co robią w sypialni, dopóki mnie nie chcą przekonać że nazywać ich można, pare homo, małżeństwem - bez przesady :!:
sam mi to z ust wyjąłeś
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

polar21 pisze:
Piotruś pisze:polar21: Wiem, że nie stawiasz sie w sytuacji geja czy lesbijki, jesteś heteroseksualny tak jak większość Polaków. Ale każdy może być inny i każdego trzeba tolerować. .
Alez ja ich TOLERUJE (jak napisalem powyzej). Chyba wystarczajace jest, ze nie te osoby o innej orientacji nie sa przymusowo kierowane na lecznie. Ale nigdy sie nie zgodze aby w imie zle pojetej tolerancji zrownywac ich prawa z malzenstwami na przyklad. Nie powiesz mi chyba ze małżeństwo homoseksulanie i heteroseksualne to to samo.

To ze sie ich toleruje nie znaczy wcale ze jest to co oni robią jest całkowicie normalne (jak jeden pan wpycha drugiemu panu ch... w d...).

[ Dodano: Pon Cze 20, 2005 14:04 ]
tomi pisze:ps: ja do nich nic niemam, to ich sprawa co robią w sypialni, dopóki mnie nie chcą przekonać że nazywać ich można, pare homo, małżeństwem - bez przesady :!:
sam mi to z ust wyjąłeś
Małżeństwo - nigdy. Owszem na zalegalizowany związek można przystać. z drugiej strony zezwalając na związki homoseksualne trzeba rozważyć kwestję adopcji dzieci. Jestem przeciw, nie chciał bym mieć dwóch ojców lub dwie matki. Jeżeli do spraw odmienności wpychane są niczemu nie winne dzieci, trzeba się zastanowić jak one same by się czuły wśród kolegów/koleżanek. Co miało by odpowiedzieć dziecko 2 geji na pytanie? "Jak ma na imie twoja mama?" czyżby "Ja nie mam mamy, ja mam dwóch tatów!" :? :?

Podsumowując: Akceptuje odmienność, przystaje na związki homoseksualne ale w żadnym wypadku nie na adopcję przez ne dzieci.

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

czarny,
a mw to nic innego jak narodowcy - a stad juz krotka droga to faszyzmu!!!
niewiem czy wiesz ale ta droga jest tak samo krótka ze skrajnej prawicy [MW] jak i skrajnej lewicy [organizatorzy parady].

Piotruś,
Akceptuje odmienność, przystaje na związki homoseksualne
nikt nie ma nic przeciwko ich związkom, tylko oni chcą żeby nazwać ich pary małżeństwem, a to (o tym nie mówią ) wiąże się z określonymi przywilejami wynikającymi z konstytucji. "daj palec a wezmą rękę" dlatego powinniśmy być bardzo zasadniczy. jak chcą wspólnoty to do notariusza a od 'małżeństwa' wara! :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

tomi, co do nazwania ich małżenstwem jestem przeciwny. Może nazwać ich "związkiem partnerskim" zmienić prawo i ustalić im przywileje podobne do małżenskich lecz biorące pod uwagą sprawy w związku partnerskim oczywiste.

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

zmienić prawo i ustalić im przywileje podobne do małżenskich lecz biorące pod uwagą sprawy w związku partnerskim oczywiste.
nie jestem jakoś przekonany, bo dopasowywanie prawa do kogoś nie jest czasem przywilejem? zresztą notariusz załatwia to przecież bez problemów
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM