Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Moim zdaniem nie widać rezultatów na dofinansowanie szkól,roboino remont gimnazjum nr 4,które niejest tak starre,a np. zs nr2 jest w koszmarnym stanie,w tym toalety jak z przed wojny,czy nikt nie widzi która szkoła nadaje się bardziej do remontu?
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Poruszę tutaj temat budowy sali gimnastycznej w SP14
To moja szkoła więc najlepiej wiem jak obecnei wygląda sytuacja:
1) - warunki lekcji WF
Cwiczymy na korytażu[ort!] no ewentualnie na boisku ale mówie o warunkach w budynku więc ominę tą kwestię. W zależności od piętra i od tego czy jest to stara czy nowa część na podłodze są albo śliskie kafelki albo równie śliska posadzka. Sciany są pokryte takimi kamyczkami a o tym jak kanty mogą być niebezpieczne przekonałem się 2 lata temu na własnym policzku (szrama która dopiero teraz zniknęła na dobre)
2) - Co się dzieje a budowie?
Pracuje wprawdzie kilka osób ale sądze że mogli by to robić szybciej. Nawet dzieciaki zaczeły łazić po placu a nasza szkoła pozwoliła sobie na dodatkową inwestycje - ochroniaża[ort!]
To moja szkoła więc najlepiej wiem jak obecnei wygląda sytuacja:
1) - warunki lekcji WF
Cwiczymy na korytażu[ort!] no ewentualnie na boisku ale mówie o warunkach w budynku więc ominę tą kwestię. W zależności od piętra i od tego czy jest to stara czy nowa część na podłodze są albo śliskie kafelki albo równie śliska posadzka. Sciany są pokryte takimi kamyczkami a o tym jak kanty mogą być niebezpieczne przekonałem się 2 lata temu na własnym policzku (szrama która dopiero teraz zniknęła na dobre)
2) - Co się dzieje a budowie?
Pracuje wprawdzie kilka osób ale sądze że mogli by to robić szybciej. Nawet dzieciaki zaczeły łazić po placu a nasza szkoła pozwoliła sobie na dodatkową inwestycje - ochroniaża[ort!]
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Administrator

Nowy(a) na forum

Został rozstrzygnięty pierwszy przetarg na prace termomodernizacyjne w Gimnazjum nr 3, otwarte są już również przetargi na SP 10 i Zespół Szkół Sportowych, a ich rozstrzygnięcie nastąpi z początkiem przyszłego tygodnia. Kolejne przetargi (SP 5, SP 8, SP 9, SP 12, GM 1, GM 5) zostaną rozstrzygnięte w pod koniec sierpnia. W ramach prac termomodernizacyjnych zostaną wykonane elewacje, wymienione okna, drzwi, pokrycia dachowe oraz wymieniona instalacja CO.
Dodatkowo trwają prace modernizacji boisk szkolnych na terenie GM 1 oraz SP 8, które zostaną zakończone, zgodnie z harmonogramem prac, w sierpniu. W ramach tych prac wykonane zostaną boiska wielofunkcyjne ze sztucznej trawy (piłka nożna, koszykówka, siatkówka) wraz z ogrodzeniem i oświetleniem.
Dodatkowo trwają prace modernizacji boisk szkolnych na terenie GM 1 oraz SP 8, które zostaną zakończone, zgodnie z harmonogramem prac, w sierpniu. W ramach tych prac wykonane zostaną boiska wielofunkcyjne ze sztucznej trawy (piłka nożna, koszykówka, siatkówka) wraz z ogrodzeniem i oświetleniem.
Tymoteusz Myrda
Rzecznik Prasowy Prezydenta Miasta Lubina
Rzecznik Prasowy Prezydenta Miasta Lubina
Stały bywalec

Mam nadzieję, że wszystko co zapowiedział pan Tymoteusz będzie wykonane. Wreszcie UM zabiera sie za szkoły.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

No, II LO przydałby się remont, i to w trybie natychmiastowym 
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Może i racja, ja tam szkoły w środku nie widziałem - oceniam po wyglądzie zewnętrznym
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Nie że się czepiem ale to temat o szkołach... 
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Informacje
0 użytkowników