Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gosia »

Alien pisze:prawdziwi anarchiści walczą o swoje prawa...tak jak kiedyś było to w Angli... na samym początku powstania anarchi... którą zapoczątkował zespół Sex Pistols... muzyką walczyli o lepsze życie w państwie...
Alien, obawiam się, że coś pokręciłeś :) Anarchia nie powstała ot tak sobie a już na pewno nie zapoczątkował jej Sex Pistols :) już samo stwierdzenie "anarchi... którą zapoczątkował zespół Sex Pistols... " brzmi trochę śmiesznie :) Pomyliłes pojęcia & fakty :) Sex Pistols przyczynili się do 'powstania' [rozwoju] muzyki punk a nie do 'powstania' samej anarchii :)
Pozatym, to witam Was :P Jetsem biernym czytelnikiem forum.. do dzisiaj:)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

ale chodziło mi że od tego czasu coś się zaczęło kręcić ... zaczynały powstawać ideologie...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: ireneusz »

z anarchią to tak jak z wolnością jesteś wolny dopóki nie napniesz łańcucha.....ja znam paru anarchistów i satanistów..ale nawet nie chce mi się słowa na ten temat pisać ...bo oni z tego wyrastają tak jak dzieci z pampersów...i tyle.jak ktoś już bardzo chce to niech pogrzebie w linkach, blogach to znajdzie ....ja nie mam zdania na ich temat natomiast bardzo żle oceniam rodziców......
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM