Awatar użytkownika
ARO
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ARO »

NO banerek juz jest bezposrednio do forum :D na stronie :D A fotki wiem ze fajna sprawa....tylko dużo roboty dzisiaj latałem z fotorobotem :D i robilem fotki, moze ktos pomoze ?:D
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

ja pomoge, ale wpod koniec tego tygodnia co bedzie bo mam urwanie glowy ze szkola.

ARO, odbierz prywatne wiadomosci.

a teraz juz naprawde...
KONIEC OFFTOPICU!

posty nie do tematu, beda usuwane.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Awatar użytkownika
ARO
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ARO »

No okej skoro koniec to koniec :D hehe. Oczekuje pomocy. Każda pomoc sie przyda :D BTW. "Vendro" odpowiedzialem na privie. Szkoda ze nie widac tutaj ze cos sie ma w skrzynce :D. BTW. STronka osiedla sama wsobie jest spoko. Tyle ze moze wykonanie i zawartość nie jest najlepsza. Tzn. Pomijaja grafike ktora kojazy [ort!] mi sie z latami '90 -tymi. Ktoś kto pomyślał o stronce danego osiedla to trzeba przyznać ze miał fajny pomysł, tyle ze tak jak mowie cieniutko z wykonaniem. Ale my sie juz oto postaramy:] U mnie bedzie duzoooooo fotkóf :D A i jakieś opisy barów itp sie by przydały. No i mam jeszcze pomysł na sfotografowanie miejsc gdzie najczesciej stoja policjanci z tymi dziwnymi pistoletami do zabierania złotówek z naszego portfela.. :D Aha no i miejsca niebezpieczne w jezdzcie.

[ciach... :kosa:]
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

off topic. close
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy