Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
oo hehe przypomnialo mi sie otatnio wieczorem wracam do domu to nasza straz miejsa spisywala ludzi, ktorzy siedzieli na lawce... hehs
[ Dodano: Nie Kwi 10, 2005 22:16 ]
ale koniec juz off topiciem!
bo do tego sie tylko nadaja:( czepiaja sie tyko pierdól i nic wiecej...szkoda tylko naszych pieniedzy na ta instytucjeVendro pisze:oo hehe przypomnialo mi sie otatnio wieczorem wracam do domu to nasza straz miejsa spisywala ludzi, ktorzy siedzieli na lawce... hehs
// heh, rozmowa na dluza ilosc postow... zaalozcie inny temat
// tymczasem offtopicowi mowimy koniec!
// i nie schodzmy z tematu:)
pozdro:)

andros, pozbieraja to dobrze, ale ja nie jednokrotnie widzialem pozbierane smieci po 'dniu ziemi' na rogu lasu, ktore pozniej tam gnily przez kupe czasu...
Maniak

Ale wogóle osoby które zbieraja śmieci... właśnie dzieci i młodzież ze szkół... tam nikt się do tego nie przykłada... niechcą brudzić sobie rąk i nadarmo się zginać... Vendro sam mozesz coś o tym powiedzieć...pamiętasz jak w zeszłym roku zbieraliśmy smieci jak nauczyciele musieli wszystkich pilnować żeby chociaz trosszkę zebrac...większość poprostu najzwyczajniej to olała i już... to jest bardzo przykre ... jak każdy by tak robił to każdy moze się domyśleć jak Lubin by dzisiaj wyglądał...
ach... szkoda słów... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec

I znowu dzieci takie jak ja będa musiały sprzątać po żulach co butelki nie potrafią wyrzucić - zenada 
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Alien, tak. Ale tych smieci nie powinno tam byc gdzie sa. od tego sa sluzby miasta.
Maniak

Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Prezydent skrupulatnie odnawie Ustronie 4 - miejsce jego zamieszkania
Ja tam sie ciesze, to też moje osiedle
Ja tam sie ciesze, to też moje osiedle
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
heh, to chyba jest kwestia polskiej mentalnosci - niektorzy mieszkancy domkow jednorodzinnych sa zbyt biedni zeby zaplacic parenascie zl miesiecznie za wywoz smieci. widzialam pare razy czarne wielkie samochody na drodze do Obory albo Osieka, zatrzymywaly sie, a wlasciciele wyciagali z bagaznika czarne worki i wyrzucali do rowu. raz jednemu nawet zwrocilam uwage (tj. zapytalam czy nie wie co sie robi ze smieciami) zbluzgal mnie (wlasciwie nawet nie wiem co mi powiedzial
)
pociesza mnie to, ze w Lubinie nie jest tak najgorzej
ale tylko troszeczke
a jesli chodzi o "dni Ziemi" - w podstawowce pol klasy byla chora z tej okazji, a drugie pol szlo na ognisko...
pociesza mnie to, ze w Lubinie nie jest tak najgorzej
ale tylko troszeczke
a jesli chodzi o "dni Ziemi" - w podstawowce pol klasy byla chora z tej okazji, a drugie pol szlo na ognisko...
Stały bywalec

No dzieci się nie garną do czyszczenia miasta. Cos o tym wiem ... ;]
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum