Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Nowy(a) na forum

Zapraszamy na www.ustronie4.lubin.pl !
Weteran

nie powiem nic wiecej .... tylko tyle , ze .... MOGLISMY ZROBIC RAZEM COS NAPRAWDE EXTRA! A ZNOWU ZAMIAST DOBREJ WEBSITE POWSTALO SHITSITE!
good ... dlaczego Wy jestescie tacy upierdliwi? chcieliscie zrobic to sami? i co ? efekt jest naprawde zadowalajacy? ludzie czy Wy macie w tych firmach klapki na oczach??
Moja ocena:
Grafika: 2/10
Zawartosc: 5/10 (brak miejsca najwazniejszego! Ustronie IV to nie tylko klub i spoldzielnia:/ ale i tez mieszkancy (w tym tez ja) , gdzie jakas ksiega! forum? ... DNO!
JESLI TAK PROJEKTUJA LUBISNKIE FIRMY TO WSTYD MI , ZE TUTAJ MIESZKAM! PANOWNIE BLAGAM, OBUDZCIE SIE WKONCU!
[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 12:45 pm ]
a i jeszcze jedno: niech tylko ktos powie, ze zdjecie w topie jest wlasnie dlatego bo mieszka tam Pan Prezydent Raczynski?
CZY NAPRAWDE NIKT Z "EKIPY" TEJ STRONY NIE WPADL NA POMYSL, ZEBY DAC FOTKE KAMIENNEJ?????????????????!!!!!!!!
IDIOTYZM ...
bez urazy oczywiscie ;/
good ... dlaczego Wy jestescie tacy upierdliwi? chcieliscie zrobic to sami? i co ? efekt jest naprawde zadowalajacy? ludzie czy Wy macie w tych firmach klapki na oczach??
Moja ocena:
Grafika: 2/10
Zawartosc: 5/10 (brak miejsca najwazniejszego! Ustronie IV to nie tylko klub i spoldzielnia:/ ale i tez mieszkancy (w tym tez ja) , gdzie jakas ksiega! forum? ... DNO!
JESLI TAK PROJEKTUJA LUBISNKIE FIRMY TO WSTYD MI , ZE TUTAJ MIESZKAM! PANOWNIE BLAGAM, OBUDZCIE SIE WKONCU!
[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 12:45 pm ]
a i jeszcze jedno: niech tylko ktos powie, ze zdjecie w topie jest wlasnie dlatego bo mieszka tam Pan Prezydent Raczynski?
CZY NAPRAWDE NIKT Z "EKIPY" TEJ STRONY NIE WPADL NA POMYSL, ZEBY DAC FOTKE KAMIENNEJ?????????????????!!!!!!!!
IDIOTYZM ...
bez urazy oczywiscie ;/
Maniak

Maniak

Administrator

Administrator

Weteran

tu nie chodzi o system ... chodzi o core podejscie !
za mocno? jasne, ze za mocno do tego podszedlem, ale juz mi sie niedobrze robi od takie "profesjonalnej' roboty !
ZALOSNE ! ZAAAA LOOOOO SNEEEEEEE !
jeszcze troche i mnie krew zaleje, siade, zaprojektuje, zagarne kodera, kupie domene i TYLE!
[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 4:20 pm ]
mam .... GDZIES TA SPOLDZIELNIE I TEN KLUB ! zrobie antypolityczna strone i jeszce dzial "Bledy spoldzielni" i "Nieudolne firmy".
za mocno? jasne, ze za mocno do tego podszedlem, ale juz mi sie niedobrze robi od takie "profesjonalnej' roboty !
ZALOSNE ! ZAAAA LOOOOO SNEEEEEEE !
jeszcze troche i mnie krew zaleje, siade, zaprojektuje, zagarne kodera, kupie domene i TYLE!
[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 4:20 pm ]
mam .... GDZIES TA SPOLDZIELNIE I TEN KLUB ! zrobie antypolityczna strone i jeszce dzial "Bledy spoldzielni" i "Nieudolne firmy".
Weteran

Maniak

Weteran

Maniak

hmm. klapa. Jak strona ma być wizytowką osiedla to ja dziękuje. Grafika nie zachwyca, <font color=red>[...]</font> zresztą wchodzisz na stronę przeglądasz wnioskujesz.. ciekawa, niezłe wykonanie..ta tak na mnie nie wpłyneła.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Informacje
0 użytkowników » 2 gości