Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
jaki piesek dla 7latka?

Post autor: Marta27 »

Jakiego zwierzaka polecacie dla malucha? Który będzie najbardziej przyjazny? Proszę o rady :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
piesek

Post autor: mirella »

labradory sa rewelacyjne dla dzieci, osobiście mamy owczarka colie i tez moge polecić jako łagodna rasę dla ziecka
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

Na początek niech się zaopiekuje takim:
Obrazek
zobaczy jak to jest mieć obowiązki, takie edukacyjne zabawki dla dzieci to doskonała szkoła przygotowania do opieki nad pieskiem...zdjęcie ze sklepu urwis.pl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: klejnot56 »

Pamiętajcie, że opieka nad zwierzakiem to ogromna odpowiedzialność :) trzeba zapewnić mu dobrą karmę, też zabezpieczenie przed kleszczami np. krople Fiprex duo. To nie zabawka dla dziecka
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: darcy »

Niezaleznie od tego jakiego psa wybierzecie, warto pamietac zeby zaopatrzyc go w odpowiednie akcesoria. Ja moge z czystym sumieniem polecic sklep Kiss the dog, sama od nich zamawialam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Niezaleznie od tego jakiego psa wybierzecie, warto pamietac zeby zaopatrzyc go w odpowiednie akcesoria. Ja moge z czystym sumieniem polecic sklep Kiss the dog, sama od nich zamawialam
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Jakoś ja jeszcze nad takimi sprawami za bardzo się nie zastanawiałem, ale za to chcę powiedzieć, iż ciekawiło mnie to jak wybierać należy żaluzje do biura. Myślę, że bardzo dobrze o takich sprawach napisano w https://www.pomysly-na.pl/artykul/ideal ... ezc-258113 i właśnie dlatego ja także na tych kwestiach się skupiam.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: berenice53 »

Czy ktoś z Was kupował takie treserki dla psa - https://nobledog.pl/produkt/treserki-dla-psa-z-indyka-80-g-noblesnacks? Jestem ich bardzo ciekawa ponieważ mają dobry skład. Przysmaki to bardzo ważna rzecz wykorzystywana podczas szkolenia psa. To one pomagają zmotywować go do działania i szybciej osiągnąć wyznaczone cele.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Gigaczadd »

Golden retrievery są bardzo przyjaznymi, łagodnymi i rodzinnymi pieskami :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Niezaleznue od tego jakiego psiaka wybierzecie, trzeba pamietac zeby wyposażyć go w odpowiednie akcesoria :) ja na kiss the dog zamawialam
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Tobiasz88 »

Gdy chodzi o wybór odpowiedniego zwierzaka dla dziecka, zawsze warto wziąć pod uwagę kilka czynników. Jednym z najważniejszych aspektów jest przyjazność i bezpieczeństwo dla dziecka. Jednak najlepszą rekomendacją dla malucha jest zazwyczaj mały piesek. Małe psy, takie jak pomeranian, mogą być świetnym wyborem dla dzieci. Są zwykle przyjazne, pełne energii, a jednocześnie łagodne i łatwe do ujarzmienia. Pieski te często są lojalne wobec swoich właścicieli i doskonale odnajdują się w rodzinnej atmosferze. Jeśli chodzi o akcesoria dla psów, to dobrze jest znaleźć profesjonalny sklep, który oferuje szeroki wybór wysokiej jakości produktów dla pupila. Ja ze swojej strony mogę polecić stronę: https://poshpaws.pl/ Pozdrawiam
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM