Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Zapraszam serdecznie do zapoznania się z XVIII wiecznym obiektem Młyn Zawadka.
Niebanalna impreza integracyjna , stylowe wesele(ślub na miejscu),programy edukacyjno-rekreacyjne dla przedszkoli i szkół....- wyłącznie imprezy zorganizowane!!!
Mówią o nas:"Mała Toskania Dolnego Śląska" z przepyszną polską kuchnią.
www.mlynzawadka.com , tel.502 540 475
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Moska90 »

A ja aktualnie szykuję imprezę firmową w poznaniu i mogę Wam powiedzieć, że warto wybierać to miasto na takie wydarzenia. Jesli chodzi o infrastrukturę czy dostępność do bazy noclegowej, jest tam o wiele lepiej, niż w Lubinie. W sumie nie jest to tak daleko, więc warto przemyśleć wybór właśnie Poznania na takie imprezy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: garwolin3278 »

Poznan jak najbardziej
swietne przygotowanie miasta do wszelakiego typu imprez i pomocwladz a to wazny aspekt
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sabarka1980 »

Czy w Lubinie znajdzie się jakieś ciekawe miejsce na impreze urodzinową dla 30 osób??
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

sabarka1980, oczywiście że jest takie miejsce. Proponuję Ci restaurację Ranczo , obok hali sportowej. Sam tam wyprawiałem swoje urodziny w lipcu. Oni tylko obsługują imprezy zbiorowe. Świetna kuchnia i obsługa. Gorąco polecam - http://ranczo-lubin.pl/ Tam jest tak, że musisz zamówić u nich 100 gram alkoholu na osobę ( pomijając dzieci i osoby niepijące) . Możesz przynieść z sobą alkohol i tam spożywać. Szampany tez weź z sobą. Dają też tam jakieś napoje , ale przywieź jakieś jakieś oranżady i coca- cole. Ciasto we własnym zakresie. Trzeba sobie torta urodzinowego upiec, albo gdzieś zamówić , odebrać i dowieźć. To samo z ciastem. Upieczesz sobie i dowozisz. Pół litra żołądkowej gorzkiej kosztuje u nich 40 zł.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: czar82 »

Oj tak, znam to ranczo, o którym wspomina kolega. Naprawdę zacne i godne polecenia miejsce. Właściwie wszystko tam jest, co potrzebne na małą imprezę i wypasione wesele.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: GRAŻA »

a znacie jakieś miejsca w okolicach z szeroko rozumianą agroturystyką i atrakcjami zwłaszcza dla dzieci?
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

GRAŻA, może tutaj coś znajdziesz ? - http://meteor-turystyka.pl/noclegi,agro ... in,60.html
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Pawel123654 »

o bardzo fajny portal, sam poszukam czegoś dla rodzinki
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

W sumie ja takich miejsc póki co nie znam ale jestem za to przekonany, że bardzo fajną sprawą są przede wszystkim imprezy tematyczne. Sam nawet niedawno czytałem na stronie https://hatfactory.pl/pl/blog/impreza-w ... -ubrac-n66 o tym jak najlepiej jest się ubrać gdy chodzi o imprezę w stylu PRL.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: wertkil »

Hej! Szukam miejsca na wesele w górach https://salaonesto.pl/sala-weselna/w-gorach-beskidy/ i zastanawiam się, czy ktoś ma jakieś propozycje? Chcielibyśmy mieć możliwość organizacji zarówno ceremonii ślubnej na świeżym powietrzu, jak i przyjęcia weselnego w pięknej, klimatycznej sali. Ważne jest dla nas także, aby miejsce było dogodnie położone i oferowało noclegi dla naszych gości. Dzięki za wszelkie wskazówki!
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM