Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
deweloper

Post autor: muszynianka »

Hej. Czy moglibyście mi powiedzieć jaki jest według was najlepszy deweloper w Łodzi? Znajoma poleciła mi ostatnio www.villaromanow.pl/o-developerze i wydaje mi się, że to byłaby dobra decyzja, a wy jak sądzicie?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: vdaugherty »

A w jaki sposób sprawdzić dewelopera? Chciałabym by mieszkanie było odpowiednio wykończone.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: satyna »

Zwykle kupuje się mieszkania w stanie deweloperski ale jak chcesz mieć wykończone to kup mieszkanie od dewelopera Atal, możesz teraz też skorzystać z programu czas na mieszkanie
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Rzeczywiście jest to coś bardzo istotnego i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również bardzo ważnym jest to aby wiedzieć dokładnie o co zapytać dewelopera jeszcze przed kupnem naszego mieszkania. W każdym razie bardzo fajnie o tym napisano w https://ronson.pl/blog/najwazniejsze-py ... ieszkania/ więc ja zachęcam was do zapoznania się z takim materiałem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: goyette.bridgette »

Moim zdaniem domy kanadyjskie pod klucz to również świetne rozwiązanie. Na ściany wykorzystuje się bale o średnicy od 30 cm do 50 cm, zachowując przy tym naturalną formę pni drzew. Obecnie gotowe ściany ustawia się przeważnie na fundamentach. W tradycyjnych domach kanadyjskich także okna, drzwi, podłogi i schody są z drewna. Wewnątrz mogą jednak występować ściany murowane. Izolację wykonuje się z materiałów naturalnych, jak przykładowo wełna owcza.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM