Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Anarchia

Post autor: Alien »

Chciałbym sie dowiedzieć więcej coś o anarchii... i wogóle jakie jest zdanie wasze na temat anarchistów... jeżeli ktoś siedzi w tym temacie bądź coś wie to proszę o wypowiedz:)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

przeciwko, gdziekolwiek

zasady, parwo, władza, zawsze być musi
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lucek14 »

Dopuki mnei nie obiją to lubie anarchistów :D ale pewnie nezka mnie obije w szkole to zbyt długo już ich nie bede lubił:P chyba że mnei nie obijesz:P
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

lucek14: pozwol, ze zapytam? wiesz wogole jak opisac czlowieka, ktory sam siebie okresla sie mianem anarchisty? ...

tylko blagam ... nie mow mi, ze dziciaki, ktore nosza glany i naszywki na plecakach to sa anarchisci ... czy tez jakies inne kidpunki .

znasz wogole jakiegos anarchiste? jestem pewien, ze nie.

wracajac do tematu ... anarchia w tym swiecie jest raczej nie mozliwa, chyba, ze w krajach 3 swiata gdzie wladza podupada calkowicie i nic ani nikt nie ponuje nad spoleczenstem . Chociaz o taka sytuacje tez nie tak latwo. Pewien dla niektorych bedzie sie to wydawac puste, ale ja nie wierze w anarchie, poprostu nie wierze ... nawet czlowiek, ktory chce byc anarchista w cos musi wierzyc i czyms sie kierowac.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lucek14 »

Dzięki szczęściu nie spotkałem i narazie nie chcę spotkać :lol:
UP THE IRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

Dopóki mnei nie obiją to lubie anarchistów ale pewnie nezka mnie obije w szkole to zbyt długo już ich nie bede lubił chyba że mnei nie obijesz:P
:obled:
ale, o so chosi?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Niewiem Marian to chyba nie jest wogóle dziwne... bo mam podobne zdanie... nie wiem za wiele o anarchi ale jednak coś...prawdziwi anarchiści walczą o swoje prawa...tak jak kiedyś było to w Angli... na samym początku powstania anarchi... którą zapoczątkował zespół Sex Pistols... muzyką walczyli o lepsze życie w państwie...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: jucho »

definiujac ludzi(i to paradoksalnie ludzi ktorzy sa przeciw wszelkim definicjom), chyba nie zgłębimy tego zagadnienia. wogole, czy da sie to zglebic i powiedziec cos poza płytkie frazesy nie bedac "anarchistą"? pokój
jest pozytywnie ;]
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Wielu ludzi się interesuje tą subkulturą nie biorąc udział w jej życiu czyli nie będąć Anarchistą ... więc może ktoś by coś więcej wiedział :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

najlepszym sposobem zeby sie wiecej dowiedziec trzeba udac sie do biblioteki:) ewentualnie mozna odwiedzic jakies stronki poswiecone anarchii:):):)
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

ooo :) Vendro thnx... :) :D
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

moze tak na koniec, fragment piosenki Sex Pistols - "Anarchy In UK"

I am an antichrist,I am an anarchist
Don't know what i want
But i know how to get it
I wanna destroy the passerby
'cause I wanna be anarchy
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

wg mnie nie ma anarchistów w naszym mieście, w ogóle czy są oni w Polsce? Dla mnie anarchia jest tak samo niewyobrażalnym CZYMŚ co wszechświat. Zero władzy, bezprawie .. ? kompletnie sobie tego nie wyobrażam. I jestem całkowicie temu przeciwna.
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
odpowiedz

Informacje

pita  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM