ARO
ARO
Inteligentne rozmieszczenie parkingów.

Post autor: ARO »

Otóż moja ulica boryka się ostatnio z dość poważnym problemem. Pewien "miły" pan mający znajomości w urzędzie miasta itp. stwierdził ze przeszkadzają mu spaliny samochodów z samochodów. Wczesniej wszyscy stawali jak sie komu podobało wiadomo wszyscy stawiali samochody równolegle do osi jezdni. No i wkoncu przyjechały słóżby jakieś tam postawiły znak że wszyscy mają stawiać podskosem samochody. No niby okej ale....jest gdzies o 6 miejsc mniej na samochody niz bylo. I teraz dodatkowo mam pytanie: Czy miejsca na parkingu przeznaczone dla inwalidów mają być większe od standardowych miejsc ? Bo u mnie se tak wymyślili. Drugie pytanie to czy jest jakiś zapis prawny który określa w jakiej odległości może być stawiany samochód od płotu posesji? Wszystko jest na rysunku. Rysunek prosty no ale chodzi o zrozumienie a nie o wygląd :D. Chcialbym walczyc z tym "milym" panem ale nie mam podstaw prawnych. nie wiem czy to jest zgodne sprawem ze miejsca dla inwalidow sa wieksze, no i ze jest ustalona odpowiednia wielkosc miedzy samochodem a plotem samochodu.
Obrazek

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM