Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Czyżby KGHM planował przenieść swoją siedzibę do Wrocławia?? Widziałem gdzieś na necie projekt biurowca KGHM-u i poza tym, ze ładny to bardzo duży - akurat na siedzibę. Bo po co innego im taki duży, nowy budynek we Wrocławiu??
Stały bywalec

Dość dziwne info zwłaszcza, ze to Lubin a nie Wrocław jest nazywany stolicą Miedzi.
Proszę Cie, podaj linka do tej inforamcji bo własnym oczom nie wierze
Proszę Cie, podaj linka do tej inforamcji bo własnym oczom nie wierze
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Nowy(a) na forum

http://www.wroclaw.dmkproject.net/inwes ... owiec_KGHM - tutaj są skąpe dane i jedno zdjęcie - zaznaczono, że planowany jest od dawna
Eee.. to jakas bzdura.
Juz kiedys próbowano przenieść siedzibe kombinatu do wojewódzkiego miasta Legnicy ( a trzeba powiedzieć ze Lubin w latach 60. i w pierwszej połowie lat 70-tych był dziurą w porównaniu do Legnicy).
I Lubin tą batalię wygrał.
Ze zreszta KGHM ma juz biurowiec we Wrocławiu

Jest to siedziba CBPM Cuprum i Dialogu (spółek zależnych kombinatu)
Być może ten budynek :

to nowa siedziba dla Dialogu, o ktorej mowi sie od jakiegos czasu a byc moze to tylko nazwa budynku, gdyż np. KGHM jest inwestorem
Juz kiedys próbowano przenieść siedzibe kombinatu do wojewódzkiego miasta Legnicy ( a trzeba powiedzieć ze Lubin w latach 60. i w pierwszej połowie lat 70-tych był dziurą w porównaniu do Legnicy).
I Lubin tą batalię wygrał.
Ze zreszta KGHM ma juz biurowiec we Wrocławiu

Jest to siedziba CBPM Cuprum i Dialogu (spółek zależnych kombinatu)
Być może ten budynek :

to nowa siedziba dla Dialogu, o ktorej mowi sie od jakiegos czasu a byc moze to tylko nazwa budynku, gdyż np. KGHM jest inwestorem
Informacje
Bing [Bot]