Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Prezent ślubny

Post autor: tunka »

Hej, niedługo wybieram się na wesele z osobą towarzyszącą. Mam 16 lat(prawie 17) i zastanawiam się ile pasuje dać do koperty. Chodze do szkoły więc jeszcze nie pracuje. Moi rodzice też idą i pytanie czy dać do tej samej koperty czy osobno?
Pomocna :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

Ja bym się podpięła do koperty rodziców. A jeśli z jakiś powodów się nie zgodzą to imo od osób które nie pracują i są jeszcze nastolatkami naprawdę nie powinno się wymagać dużej kasy- takie 150-200 zł czy po prostu kwiaty i alkohol (jeśli młodzi to chcą ofc).

Można też zastanowić się nad dodatkiem do domu: https://andyceramika.pl/ W tym sklepie mają ładną ceramikę Bolesławiecką.

Może byc to dobra opcja na taki prezent na wesele.
Obrazek
hmm
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: alving »

Ja wkładam do koperty zazwyczaj cenę za talerzyk + 200 zł. Wydaje mi się, że to uczciwy prezent.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Akurat ja póki co jeszcze takich prezentów niestety nie miałem okazji dawać ale jestem przekonany, że właśnie dobrze jest wiedzieć które prezenty na 50 urodziny są tymi właściwymi. W każdym razie ja najczęściej takie rzeczy kupuję w https://zamowprezent.pl/prezenty-na-uro ... cdziesiate i wiem, ze znajdę tam zawsze właściwe upominki.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mieszkaniec56 »

A może do tego jeszcze podarować w prezencie jakieś dobre wino? Tutaj jest hurtownia win gdzie mają ogromny wybór win, na pewno uda Ci znaleźć coś odpowiedniego dla nowożeńców. Ceny też mają przystępne, jak dla mnie to świetny pomysł.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM