Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: dooley.barrett »

Można nabyć ekspres za darmo, w zamian deklarujemy się, że zakupimy miesięcznie określoną ilość kapsułek do niego. Spoko opcja :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Faktycznie takie urządzenia są bardzo przydatne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również całkiem ważną sprawą jest to aby wiedzieć jakie są rozwiązania dla wielbicieli picia kawy. Udało mi się na ten temat niedawno przeczytać w https://pinhouse.pl/mag/wygodnie-i-smac ... ieli-kawy/ i zachęcam was do czytania takich poradników.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bohna »

Jeśli szukacie dobrej klasy zaparzarki, to warto sobie zajrzeć na investhoreca.pl u nich znajdziecie spory wybór.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

W sumie korzystając nadal z okazji chcę wam polecić bardzo ciekawy wpis https://warsawnow.pl/garsc-faktow-o-kawie-z-mlekiem/ ponieważ jak dla mnie właśnie posiadanie tej właściwej wiedzy o kawie z mlekiem jest czymś ważnym. Zachęcam was zdecydowanie do czytania takich poradników i już teraz wiem, że są to niezwykle ciekawe kwestie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aleczka »

Do biura kupcie ekspres z renomowanej firmy, bo dłużej wytrzyma Szef do biura w którym pracuje kupił ekspres automatyczny WMF Perfection 890L i bardzo miło się nam z niego korzysta. Kawa wychodzi z niego przepyszna, aromatyczna, Od roku ekspres działa bez zarzutu, a codziennie robimy około 60 kaw. W biurze pracuje około 35 osób :) Marze o tym, by miec go w domu i zbieram kase :D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mschulist »

Zastanawiam się także nad młynkiem do kawy, czy Waszym zdaniem jest on potrzebny? Niezależnie od tego, czy chce się esencjonalnego espresso z ekspresu ciśnieniowego, pobudzającej kawy z kawiarki bądź pół litra naparu z chemeksa, w całej tej układance młynek do kawy musi się pojawić. Niestety, sprawa jest trochę bardziej złożona, jeśli chodzi o to, który model wybrać i dlaczego. W tym sklepie - https://inlago.pl/sklep/katalog-produktow/mlynki-do-kawy,818,1 znalazłam duży wybór młynków.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: paxton.mccullough »

Polecam jakiś kapsułowy - takie ekspresy nie są drogie, jedynie co to trzeba kupować dedykowane kapsułki
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: cherryl.sweet »

W naszym biurze oferujemy tylko kawa świeżo palona dla naszych klientów i pracowników. Wiemy, jak ważna jest dobra kawa, zwłaszcza w trakcie długich dni pracy, dlatego staramy się zapewnić najlepszą jakość napoju.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: vdaugherty »

Co sądzicie o tańszej opcji i kupieniu urządzenia na kapsułki?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: effertz.stephan »

Niestety u nas w biurze nie ma ekspresu do kawy, dlatego sami musimy sobie zapewnić gorące napoje. Ja najczęściej przynoszę herbatę lub inne picie w kubku termicznym. Niestety ostatnio gdzieś go zgubiłam, dlatego zastanawiam się, czy warto zamówić któryś z tej strony: https://sklepkawa.pl/pl/c/Kubki-termiczne/286
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM