Skąd dowiedziałeś się o pikniku reggae ?

Liczba głosów: 11
od znajomych (8) 73%
z forum miasta Lubina (1) 9%
z forum pikniku reggae (1) 9%
przypadkowo w internecie (1) 9%
z innch źródeł Brak głosów
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

yeeeaaa... :) właśnie wróciłem z pikniku... i co Wam powiem...? że sami mogliście zobaczyć jak było... :P :D a było the best naprawde... troszkę kulawo z organizacją nawet tak troszkę więcej...:P ale ogólnie zabawa była w deche... :) po za tym że było mało ludzi...:( wszyscy się spodziewali dużo więcej osób... no ale cóż to był 1 piknik... napewno będzie wzrastał w siłe... :) a będzie się opłacało przyjeżdżać bo pod nosem i tak naprawde wspaniała impreza... :) :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
mi
mi
okulary:)

Post autor: mi »

już było na oficjalnym forum,ale jeszcze raz nie zaszkodzi;)
Podczas pikniku zawieruszyły się okulary:)Przeciwsłoneczne,biała oprawa+czarne szkła,takie trochę dziwne-pełne lata 60te:)Jeśli ktoś może przyczynić się do ich odnalezienia lub wie coś na ten temat to maila poproszę gusieczka@wp.pl
Wspomniane okulary miały dużą wartość emocjonalno-sentymentalną dla właściciela:)) i zdecydowanie można liczyć na jego wdzięczność:)pozdrawiam wszystkich piknikowiczów:*
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

:) ... hmm... niestety ich nie widziałem... :( może się znajdą :D a teraz zapraszam wszystkich do odwiedzenia galerii piknikowej :

http://piknikreggae.pl/piknik/index.php ... 5&PageNo=1
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM