Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

DeeS pisze:Z doswiadzczenia wiem, ze zadna akcja reklamowa nie pomoze
zostawilem dzis w opisie na gg adres do jednego z banerow forum, Przed chwila zobaczylem, ze forum wzbogacilo sie o jednego uzytkownika, mojego kolege :P

Gdyby kazdy z uzytkownikow sprobowal, moze daloby to jakis skutek.
Ja zazwyczaj zagladam na strony, ktorych adresy widze na gg w opisach znajomych... z ciekawosci :D

pzdr.
:kosa:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: DeeS »

Veldrinie - nie mowie ze NIKT nie zareaguje na reklame. Twierdze natomiast, że reklama NIE ZWIEKSZY aktywnosci ludzi. Naprawde sadzisz, że ktoś poczuje się jak odkrywca Ameryki kiedy go zawiadomisz o Forum? Moze kilka osob faktycznie. Jesli ktokolwiek CHCE nas znalezc to znajdzie - przy minimalnym wysiłku.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

zgadzam sie z Toba.
Pomysl jednak tak: moze komus nie przyszlo do glowy, ze gdzies tam, w otchlani internetu moze istniec jakies forum zrzeszajace spoleczenstwo lubina... Moze warto ich o tym poinformowac ?

pzdr.
:kosa:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

No tak... ale wydaje mi sie że wiele osób które posiadają internet wogóle nie wiedzą ze istnieje coś takiego jak forum lubina... no ja np. gdybe nie Vendro to bym się nie dowiedział...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

byłoby to fajne, tylko skąd wziąć na to pieniądze (może zwrócić się do fundacji KGHM?).
Generalnie jest tak jak mówi Vendro - praktycznie stale udziela się kilkanaście osób.
Być może Panowie (i Panie ) stworzyliśmy sobie taki nieco elitarny klub dyskusyjny.
Wydaje mi się, że większość mieszkańców Lubina (także tych posiadających dostęp do internetu) ma tak naprawde gdzieś swoje miasto i sprawy z nim związane.

polar21: Od kiedy fundacja KGHM wspiera reklamę :obled:
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

polar21: jasne, ze wieksze ma to gdzies i poprostu im 'powiewa' wszystko co dotyczy tego miasta, ale nie wierze, ze nie interesowalo by ich spotkanie ludzi z ich okolic, taki chyba wkoncu jest czlowiek ... szukajacy 'swoich'.

Piotrus: nie rob offtopicu.

Mysle, ze reklama w internecie to najlepsze rozwiazanie jesli chodzi o trafianie do ludzi posiadajacych dostep do internetu mimo to jednak trzeba tez brac poprawke na to, ze nie tak trudno wpisac gdzie kolwiek w wyszukiwarce "forum lubin" i od razu sie nas znajdzie ... moze wina nie lezy po stronie reklamy , ale po naszej stronie? jasne, ze tak. Nie ma tu atrakcji, nie ma tu niczego co moglo by nagle przyciagnac ludzi i zachecic ich do 'przebuszowania' . ogolnie jak to zwykle sie mawialo LIPTON!
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

to jest prawda... wogóle jak Vendro mi wysłał link do strony... to napoczątku nie wiedziałem wogóle o co chodzi... nie spodobało mi się tu i nawet nic nie przeczytałem... powróciłem do tego pare tygodni później jak naprawde nie miałem co robić stwierdziłem że przynajmniej zobacze jak to działa...wogóle trudno tak się w to wkręcić... na początku naprawde forum nie jest interesujące...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Piotruś pisze:
byłoby to fajne, tylko skąd wziąć na to pieniądze (może zwrócić się do fundacji KGHM?).
polar21: Od kiedy fundacja KGHM wspiera reklamę :obled:

Obrazek

" Inicjatywa powołania Fundacji wynikała z polityki KGHM Polska Miedź S.A. wobec potrzeb społeczeństwa lokalnego, regionu, a także kraju. Jej utworzenie nie było całkowicie nowym zamierzeniem polityki prospołecznej KGHM Polska Miedź S.A. Od początków istnienia przemysłu miedziowego na Dolnym Śląsku z wypracowanych środków wspierane były inicjatywy o rozmaitym charakterze, zarówno regionalne jak w skali kraju. Fundacja Polska Miedź jest jedynie kontynuatorem tych dobroczynnych i charytatywnych działań. Jest to dalszy i bardziej profesjonalny etap, oparty na nowej formie organizacyjno-prawnej. Przyjęcie takiego rozwiązania, pozwoli na jeszcze bardziej efektywne wydatkowanie środków z budżetu spółki na tego typu cele. Nazwa Fundacji nawiązuje bezpośrednio do jej założyciela i fundatora. Działalność publiczną rozpoczęła 21 marca 2003 r.

Zadaniem Fundacji Polska Miedź jest wspomaganie i uzupełnianie zwłaszcza tych dziedzin życia, które często ze względu na sytuację budżetową Państwa, pozostają nie należycie dofinansowane. W statutowym zakresie celów jej działalności jest mowa o wspieraniu wybitnych przedsięwzięć kulturalnych, ratowaniu obiektów zabytkowych, udzielaniu wsparcia instytucjom naukowym, oświatowym i medycznym; ochronie obiektów kultu religijnego, wspomaganiu przedsięwzięć mających na celu zbliżenie Rzeczypospolitej Polskiej do Unii Europejskiej, współpracy z Polonią i wspieraniu inicjatyw międzynarodowych, a także o wspieraniu działań w zakresie kultury fizycznej i sportu, udziale w budowie i rozbudowie obiektów sportowych oraz wspomaganiu inicjatyw mających na celu propagowanie sportu wśród dzieci i młodzieży."

Jak widać wspierają różne przedsięwzięcia, więc dlaczego by nie mieli wesprzeć forum, które propaguje Lubin (w pewnym sensie). Należało by tylko taką prośbę właściwie umotywować.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

polar21: Zwracam honor

Marian: nie robie off-topicu po prostu miałem wątpliwości ;]

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Rozwieszajcie plakaty, zakładajcie koszulki... a zobaczymy jakie będą skutki.

[ Dodano: Sro Cze 01, 2005 14:13 ]
No powoli widać jakieś skutki [;
Wchodze dzisiaj na forum a tu 45 nieprzeczytanych postów. [; :lol:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: daVka »

ja juz od jakiegos czasu jestem zalogowany ale jakos nie mam czasu wejść i obczaić co jest grane :P postaram sie to zmienic :]
daVka
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

daVka, mamy nadzieje że się poprawisz z pisaniem postów, bo jak narazie coś Ci to marnie wychodzi. :P
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

No fakt. Ale krzybi. Nie wszyscy są tu zalogowani aby wymieniać się pogladami (czyt. pisać posty) tylko po to żeby przejżec interesujące ich tematy czegoś się dowiedzieć i opuścić forum - możliwe że na zawsze/na długi czas.

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Piotruś, hm.. nie żaden 'krzybi' tylko KRYZBI !!! brrr ... :x