Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Panele czy płytki na podłogę

Post autor: tunka »

Podłoga w kuchni.
Panele czy płytki?
Co się bardziej opłaca ?
Możecie podrzucić zdjęcia
Pomocna :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pita »

Mamy panele, jednego rodzaju na całej powierzchni mieszkania. W kuchni - nie narzekam. Są dobrej jakości, nic się z nimi nie dzieje. Utrzymanie czystości to nie problem. Polecam...ale - Panele dobrej jakosci!

Najlepiej jeśli są to panele laminowane.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tinian »

Zarówno panele i płytki mają swoje plusy i minusy i to od nas zależy co wybierzemy. Jeśli dla niektórych ważny jest też styl, to płyta egger może być dobrym sposobem na to, by meble pasowały do podłogi.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Crescencia2 »

Ja jestem za panelami, tańsze rozwiązanie i przy odpowiednim korzystaniu wieloletnie
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: grzegorz3212 »

Dla mnie w salonie i pokojach zdecydowanie panele. Natomiast w kuchni, łazience czy korytarzu najlepiej sprawdzą się płytki.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: MireiaS »

Panele cieplejsze, płytki lepsze w utrzymaniu ale zimno w nogi :) dlatego zależy co wolisz - ja osobiście wole panele a płytka tylko w kuchni i łazience.

a admin: nic nie wnosi do tematu
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Wydaje mi się, że jest to już nasz bardzo indywidualny wybór i właśnie dlatego ja również jestem zdania, że dobrze jest co nieco wiedzieć na ten temat. MI natomiast jeszcze bardzo spodobały się drzwi loftowe z https://swiatpaneli.rzeszow.pl/drzwi-loftowe i właśnie takich w najbliższym czasie będę potrzebował.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bueno »

Zdecydowanie płytki.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: walsh.gunner »

panele jest dużo cieplej
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kasia81 »

W dzisiejszych czasach mamy praktycznie nieograniczone możliwości jeżeli chodzi o remont generalny naszego mieszkania. Ważne jest by wykorzystać je w pełni, w zakresie posiadanego budżetu. Nie musimy wydawać pieniędzy na usługi projektantów wnętrz ponieważ w internecie jest cała masa inspiracji. Potrzebna jest wyobraźnia, ewentualnie kartka papieru do naszkicowania konceptu. Co do sprawdzonych materiałów do pomieszczeń takich jak kuchnia czy łazienka, to numerem jeden zawsze będą płytki. Oczywiście nie musimy ich kłaść na całych ścianach, jedynie tam gdzie panują najtrudniejsze warunki i ściana jest narażona na zbytnie zawilgocenie. Warto rzucić okiem na oferty takich producentów jak Tubądzin - https://plytki.pl/kategoria-produktu/tubadzin/ ponieważ sa definicją tego co jest uważane za nowoczesny produkt. Raz wykończone wnętrze, będzie prezentowało się świetnie przez długie lata.
odpowiedz

Informacje

Amazon [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM