Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Stół w kuchni

Post autor: tunka »

Witam wszystkich... Chce dac stół do kuchni, niestety musi on przylegac do ściany.. I stąd moje pytanie brzmi.. Co zrobić żeby ściana do której będzie dostawiony stół nie była zaraz całą brudna. Macie jakieś pomysły? Tapety? Kawałek deski? A może jeszcze inny świetny pomysł? Za wszystkie rady z góry serdecznie dziękuję.. miłe widziane foto:) Miłego dnia:)
Pomocna :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

U mnie stół również przylega do ściany ale nie mam tam nic specjalnego oprócz farby zmywalnej,która u mnie wystarcza i spełnia swoje zadanie. Mokra ściereczka i nie ma śladu po plamach.

Stół warto jest zamówić sobie przez internet. Zerknij sobie do sklepu:
https://www.mebletkaniny.pl/stoly-kuchenne-cat-317

Mają spory wybór mebli w dobrej cenie ( w sklepach stacjonarnych zwykle wybor jest ograniczony)
hmm
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: macedonka81 »

Takie rzeczy robi się na wymiar. Niech ci stolarz pobierze miarę, zrobi stelaż i nogi, a blat zrób z tego samego z czego masz blaty w kuchni i parapet. U nas jest to granit, który zamawialiśmy bezpośrednio od kamieniarza (p.Kowalczyk ze Skierniewic), bo było o wiele taniej niż w salonach mebli kuchennych.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ewa3212 »

Gorsze od stołu są krzesła przy ścianie. Stół stoi nieruchomo, dlatego otarcia nie będą pojawiały się tak szybko, jak w przypadku krzeseł. Jeśli zależy Ci jednak na ochronie ściany, to postaw na deskę, najlepiej w kolorze blatu kuchennego.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: radosna »

Ja mam rozkładany. Idealna opcja przy większej ilości gości.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: barteezz19 »

My lata temu nabyliśmy stół za około 2,5k, ale dzisiaj po latach doceniam go. Stół rozkłada się na 270cm a gdy jest złożony 90cm w kwadracie.
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kim.jast »

Jestem w trakcie wymiany mebli kuchennych i zastanawiam się dodatkowo nad wymianą zlewozmywaka na wersję stalową. Porady w tym temacie znalazłam na tej stronie - https://www.kernau.com/artykuly/poznaj-zalety-zlewu-stalowego.html. Wygląd zlewozmywaka stalowego dzięki ogromnej różnorodności można dopasować indywidualnie do kuchni. Zarówno pod względem wielkości zlewu stalowego oraz dodatkowego wyposażenia (np. ociekacza, dodatkowej komory).
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM