Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Gdzie szukacie pracy?

Post autor: Kamil788 »

Witam członków forum.
Gdzie szukacie pracy w Lubinie? Czekacie na oferty z UP? Czy gdzieś indziej szukacie?
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

A jakie masz wykształcenie ? Bo jeżeli jesteś po ogólniaku, to możesz się zatrudnić w Poczcie Polskiej. Wystawisz język zza okienka i interesanci będą sobie ślinić znaczki na kopertę. :-) Ale lepiej udaj się do Biedronki, bo tam lepiej płacą...
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kamil788 »

NEVIL pisze:A jakie masz wykształcenie ? Bo jeżeli jesteś po ogólniaku, to możesz się zatrudnić w Poczcie Polskiej. Wystawisz język zza okienka i interesanci będą sobie ślinić znaczki na kopertę. :-) Ale lepiej udaj się do Biedronki, bo tam lepiej płacą...
Jestem po ogólniaku)))) W Poczcie byłem...nic... Do Biedronki pójdę, być może tam coś jest dla mnie. Dzięki.
Jacekbh
Jacekbh

Post autor: Jacekbh »

Kamil788 pisze:
NEVIL pisze:A jakie masz wykształcenie ? Bo jeżeli jesteś po ogólniaku, to możesz się zatrudnić w Poczcie Polskiej. Wystawisz język zza okienka i interesanci będą sobie ślinić znaczki na kopertę. :-) Ale lepiej udaj się do Biedronki, bo tam lepiej płacą...
Jestem po ogólniaku)))) W Poczcie byłem...nic... Do Biedronki pójdę, być może tam coś jest dla mnie. Dzięki.
Radzę również szukać pracy tutaj https://pl.jobsora.com/praca-powiat-lubi%C5%84ski%2Cdolno%C5%9Bl%C4%85skie jest również wiele wolnych miejsc dla Lubina w tym portalu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: zosiakier »

ja szukam pracy na olx, pracuj.pl mniej bo tam się trochę zawiodłam, na gumtree i wchodze na stronę konkretnych firm bo nie zawsze płacą za ogłaszanie się na takich portalach a i linkedin
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz10666 »

Pracy najlepiej szukać w agencjach lub na portalach, które zajmują się ogłaszaniem pracy. Jak miałem problem ze znalezieniem pracy, bardzo pomógł mi artykuł http://www.jacquescartier.org/jak-szybk ... ezc-prace/
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM