Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Polityka miasta i bezpieczeństwo mieszkańców nie idą w jednym kierunku? Chodzi o to czy ktoś odpowiedzialny w UM Lubin za bezpieczeństwo mieszkańców zapomniał zaprojektować a może tylko wykonać chodnik dla pieszych przy ulicy Asnyka obok domków (jednorodzinnych). Przy wspomnianych domkach zamiast chodników dla pieszych po lewej i prawej stronie jezdni w miejscach gdzie powinny być chodniki dla pieszych, właściciele posesji wystawili dosyć duże głazy (kamienie) aby nikt nie postawił lub wjechał na to miejsce samochodem.Może i racja, dlaczego mają im smrodzić pod nosem?. Dlaczego w tym miejscu brakuje chodników dla pieszych, przecież cały ruch pieszych odbywa się po jezdni dosyć ruchliwej- bo jest to ostatnia jezdnia wylowowa z osiedla w kierunku drogi głównej, a może UM Lubin czeka na jakiś bodziec (tzn.wypadek).
[ Dodano: Sro Maj 11, 2005 10:26 ]
żadnego odzewu ze strony UM.
Do Admina.
a może podesłać powyższy tekst do prezydenta miasta?
[ Dodano: Sro Maj 11, 2005 10:26 ]
żadnego odzewu ze strony UM.
Do Admina.
a może podesłać powyższy tekst do prezydenta miasta?
Stały bywalec

Wiem o którą Ci chodzi ulicę ale zauważ ze tam nie ma miejsca na chodnik no chyba że ten kawałek trawy przed każdym płotem to własność UM a wtedy to powinni zrobić chodnik 
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
O właśnie, chodzi o ten kawałek trawy przed każdym domem. Przecież Lubin to nie wioska (?). W tej chwili na wielu wioskach są chodniki dla pieszych:Obora,Rynarcice,Sucha Górna i wiele wiele innych w naszym powiecie czy gminie, chyba,że się mylę i Lubin to jednak wioska gdzie piesi poruszają się po jezdni tak jak kiedyś krowy i barany na innych wichurach. Ciekawe jak na temat tego bezpiecznego poruszania się pieszych wypowiada się Policja Miejska?
ignorują to? heh..
Stały bywalec

Ładne porównanie: hehe ;]
A tak na serio to czyj w końcu jest ten trawnik
??
A tak na serio to czyj w końcu jest ten trawnik
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Czyli nasze forum jest przydatne. Brawo dla TKL ze się tym zajęła.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
tak na marginesie, to kiedy leca powtorki wiadomosci?
Maniak

Bywalec

Czyżby władze miasta nareszcie zainteresowały się bezpieczeństwem swoich mieszkańców?A może ktoś z w/w władz powinien częściej zaglądać na nasze forum a wówczas więcej by się dowiedział.
P.s.
Może i my przyczynimy się swoimi wypowiedziami do zwiększenia bezpieczęństwa na osiedlu czy w mieście.
P.s.
Może i my przyczynimy się swoimi wypowiedziami do zwiększenia bezpieczęństwa na osiedlu czy w mieście.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości