Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Maniak

Do szpitala w Nidzicy na Warmii trafił pijany 8 latek. Nieprzytomne dziecko przywieziono w nocy. Rano chłopiec został wypisany do domu. Powiadomiono policję.
Prawdopodobnie chłopiec pił alkohol z 14-letnim bratem, który kupił pół litra wódki od znajomego. Ich matka spała w tym czasie.
Funkcjonariusze przeszukali posesję podejrzewanego o sprzedaż mężczyzny. Za rozpijanie dzieci grożą 2 lata więzienia.
Prawdopodobnie chłopiec pił alkohol z 14-letnim bratem, który kupił pół litra wódki od znajomego. Ich matka spała w tym czasie.
Funkcjonariusze przeszukali posesję podejrzewanego o sprzedaż mężczyzny. Za rozpijanie dzieci grożą 2 lata więzienia.
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
paranoja. ;/
czas zaczac stosowac kary, dla osob, ktore sie do takich rzeczy przyczyniaja. Podobnie z fajkami. Co z takich dzieciakow wyrosnie...
Lepiej tepic za mlodu, bo jak wiadomo "od wodki rozum krotki"

czas zaczac stosowac kary, dla osob, ktore sie do takich rzeczy przyczyniaja. Podobnie z fajkami. Co z takich dzieciakow wyrosnie...
Lepiej tepic za mlodu, bo jak wiadomo "od wodki rozum krotki"
Maniak

Ja widzialem lepszy przypadek na własnych oczach. Kolesie po 20 lat wzieli takiego łepka co mial z 5 lat i poszli z nim na łąke. Kupili kilka nalewek i mu dawali non stop. Łepek tak się napił że zgona załapał i był w śpiączce. Przyjechało pogotowie zawineli chłopaka a po tych starszych przyjechala policja. Później był wywiad na Lubińskiej i łepek powiedzial że pił bo była okazja, i powiedzial że był dzień dziecka. Własnie jakis czas temu jego rodzinka sie wyprowadzila juz gdzieś do centrum Lubina. Bo ostatnio widzialem tego chlopaka jak po centrum biegał.
Maniak

no tak... jak ktoś od takiego juz małego dziecka zaczyna ...to paranoja... ja też widziałem jeden przypadek na własne oczy... to była masakra... grupka dzieci około 5 lat paliła papierosa w łączniku... jak ja to widziałem to nie wiedziałem nawet co powiedzieć takie zdezo...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Kryzbi, nie kazdy:P
Maniak

tylko po co? dla szpanu? : /Kryzbi pisze:Eee tam szlugi to żadna nowość, kazdy teraz pali
Maniak

ojj... mylisz sie tutaj co do mnieVendro, jak masz kumpli którzy palą to Ty też palisz razem z nimi. :]
mozliwe, ale... kasy nie tracisz ;]Ktoś mi mówił kiedyś że osoba która nie pali a przebywa z osobami palącymi to więcej tego gówną się nawdycha niż ci co palą.
co do wlasciwego tematu, to, to co sie dzieje w tym kraju przekracza wszelkie granice...
Maniak

Stały bywalec

Niewiadomo po co się pali. Każdy zdaje sobie sprawę ze to szkodzi zdrowiu...
... lecz jak ktoś już zacznie to wpada w nałóg to jak narkotyki nie możesz bez tego żyć.
wracając do pierwotnego tematu to jestem ciekawy ile ten małolat wypił??
... lecz jak ktoś już zacznie to wpada w nałóg to jak narkotyki nie możesz bez tego żyć.
wracając do pierwotnego tematu to jestem ciekawy ile ten małolat wypił??
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Informacje
0 użytkowników » 1 gość