Maniak
Maniak
Kontakt:
Energetyczny rock z elementami punka i disco - tak opisują swoją muzykę członkowie zespołu Radio Bagdad.
Zespół powstał jesienią 2004 roku w Gdańsku. Formacja od początku bardzo intensywnie koncertuje, stawia przede wszystkim na kontakt z publicznością. Bardzo ważnym elementem charakteryzującym Radio Bagdad są teksty, pisane przez Sielaka - wokalistę i gitarzystę.

„Spotkaliśmy się po to, by wspólnie sięgnąć do korzeni rocka i punka” - komentuje lider – „by wydobyć stamtąd pierwotną energię i wigor, które towarzyszyły powstawaniu tych gatunków. Żeby wzmocnić wyraz, miejscami wplatamy pulsację disco. Choć nasza muzyka początkowo może wydawać się dość pogodna, moje teksty dobitnie komentują rzeczywistość. Poszukujemy nowej, rockowej jakości.”

Co sądzicie na ten temat??? :) Sam niewiem jak mam się wypowiedzieć... najpierw bym musiał usłyszeć...:) ale boję się ze bedą niepowołane efekty z połączenia z muzyką disco... :P:D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

ja dokładnie tak samo, zanim ocenie musze uslyszec:)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

no cóż ja wiem... mam jedną piosenkę... można ściągnąć z wp ... i niepodoba mi sie... :( chyba ze ta piosenka jest jakaś inna... :/
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

"Czy połączenie rocka punka i disco to dobry pomysł?"
Moim skromnym zdaniem NIE. ;]
Chociaż musiał bym usłyszeć to cudo. :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

pomysł beznadziejny. napewno czegoś takiego słuchać nie będę.
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM