Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Nowy(a) na forum

Brzmi naprawde swietnie...
Wlasnie wygenerowalem sobie troche wolnego czasu i juz wiem ze napewno pojade na piknik...
Ps.
Taka moja mala uwaga co do ankiety.
Nie to bym sie czepial, albo sam bledow nie robil
Ale pisze sie Skąd.
// porawione - vendro
// dzieki
Wlasnie wygenerowalem sobie troche wolnego czasu i juz wiem ze napewno pojade na piknik...
Ps.
Taka moja mala uwaga co do ankiety.
Nie to bym sie czepial, albo sam bledow nie robil
Ale pisze sie Skąd.
// porawione - vendro
// dzieki
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

same rootsy
[ Dodano: Czw Maj 19, 2005 19:33 ]
"PIKNIK odbędzie się na terenie ośrodka Łemków w MICHAŁOWIE koło Chocianowa.
Znajduje się tam strzeżony parking na około 1000 pojazdów, pole namiotowe, pomieszczenie z prysznicami i nie trzeba instalować dodatkowych toalet. Na terenie pikniku będzie bar, punkty z piwem (cena piwa nie przekroczy 4 zł).
DOJAZD:
Będą kursowały autobusy z dworca PKP i PKS z Legnicy i Lubina co 30 min, nie wiemy jeszcze, czy będą one płatne czy darmowe, ale jak będą płatne, to pewnie symbolicznie.
Z Wrocławia do Legnicy pociągi jeżdżą średnio co 50 minut, podobnie jest z PKS’em do Lubina."
[ Dodano: Czw Maj 19, 2005 19:33 ]
"PIKNIK odbędzie się na terenie ośrodka Łemków w MICHAŁOWIE koło Chocianowa.
Znajduje się tam strzeżony parking na około 1000 pojazdów, pole namiotowe, pomieszczenie z prysznicami i nie trzeba instalować dodatkowych toalet. Na terenie pikniku będzie bar, punkty z piwem (cena piwa nie przekroczy 4 zł).
DOJAZD:
Będą kursowały autobusy z dworca PKP i PKS z Legnicy i Lubina co 30 min, nie wiemy jeszcze, czy będą one płatne czy darmowe, ale jak będą płatne, to pewnie symbolicznie.
Z Wrocławia do Legnicy pociągi jeżdżą średnio co 50 minut, podobnie jest z PKS’em do Lubina."
jest pozytywnie ;]
Nowy(a) na forum

Maniak

Maniak

oooo
no to extra...
widziałem już plakaciki na mieście...
a już niedługo sobota...
[ Dodano: Pią Maj 27, 2005 09:33 ]
Małe ogłoszonko... !!! Jakby ktoś chciał się dołączyć do ekipy z przylesia zapraszamy...
bo to już jutro:P (narazie jeszcze biednej ekipy) 
[ Dodano: Pią Maj 27, 2005 09:33 ]
Małe ogłoszonko... !!! Jakby ktoś chciał się dołączyć do ekipy z przylesia zapraszamy...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Nowy(a) na forum

Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość