Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Witam
Planuję wyprowadzić się z Lubina do innego miasta. Znalazłam kilka ofert nieruchomości np taką domy na sprzedaż mikołów ale nie mogę zdecydować się co wybrać dom czy mieszkanie? Jak sądzicie?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: nemokapitan »

Zakup mieszkania to dosc powazna sprawa .. a nie zastanawialas sie moze nad wybudowaniem swojego wlasnego domu? Inwestycja jest o wiele wieksza jednak nie musisz placic co miesiac komornego. Musisz sobie porownac koszta .. poczytaj na forach internetowych co ludzie maja do powiedzenia. Co do przeprowadzki znalezc dobra firme jest dosyc ciezko. Niestety na rynku pojawia sie sporo firm krzakow oferujacych zanizone ceny .. jednak jakosc ich uslug pozostawie bez komentarza. Jesli szukasz sprawdzonych rozwiazan to uderzaj do firm dzialajacych jak najdluzej na naszym rynku. Jesli chodzi o przeprowadzki w Łodzi to Fortis jest godny polecenia. Zreszta moze poczytac sporo opinii na ich temat w sieci :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bueno »

Dokladnie to bedzie najlepsze wyjscie z sytuacji.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Maksymilian »

A które miasto odpowiadałoby Ci najbardziej? Zależy też, jakim budżetem operujesz, ale wydaje mi się, że mieszkania są wygodniejsze na dzisiejsze czasy.Nowoczesne budownictwo jest bardzo komfortowe. Polecam np osiedle Forma Wysoka we Wrocławiu http://www.profitdevelopment.com.pl/spr ... an-wroclaw . Z tego, co wiem, deweloper buduje też w innych miastach.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elabarbara »

My od pół roku szukamy mieszkania i trudno nam się zdecydować,a wybór ogromny
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

To może zgłoście się do biura nieruchomości, lub firm z taką działalnością http://alces.pl/chcesz-wynajac-mieszkan ... em-firmie/ Właściciele mieszkań zlecają im poszukiwanie najemców i inne sprawy związane z zarządzaniem, doradztwem.
Zablokowany

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM