Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Szukam Pomieszczenia na impezke!!!

Post autor: Alien »

Szukam pomieszczenia na imprezke urodzinową... niedrogo...coś typu świetlica działkowa... niewiem ... jakieś pomieszczenia jakiejś kanciapy... Ważne !!! już się tyle naszukałem mam dość :| jak narazie nic nie znalazłem...:(
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Polecam świetlicę z zapleczem kuchennym na ogródkach działkowych ,,Dolnoślązak". Z ul.KEN od skrętu na Leśną , dalej w kierunku Zakładu Energetycznego. Zaraz po prawej stronie są te działki. Wchodzisz do trzeciej , środkowej bramy. Na działce nr 100 , obok blaszanego zbiornika wodnego urzęduje prezez pan Luty. Z nim załatwisz sprawę. W razie jego nieobecności załatwisz to z gospodarzem działek . Jest to pan Grala , działka nr 70 lub 71 , też zaraz obok tego zbiornika. Ten zbiornik widać z daleka. Powodzenia.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

a jestemy zaproszeni wszyscy ?;];];] hehe
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Dobrze wiedzieć gdzie można załatwić pomieszczenie, może się przyda za rok jak będe mial 18-stkę ; ]
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Bardzo wielkie dzięki...:) napewno się tam wybiorę...:) mam nadzieję ze nie bedzie tam magicznych sen... :) hmm... no trudno bedzie zaprosić wszystkich... :) hehe... ;)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM