Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Pozycjonowanie stron

Post autor: RocketMedia »

Witajcie,
Rocket Media oferuje pozycjonowanie oraz skuteczne kampanie AdWords dla mieszkańców Lubina. Zapraszamy do kontaktu: http://www.rocketmedia.pl/pozycjonowanie/lubin
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: moniaxx »

A nie lepiej z taka ofertą zgłosić się tam gdzie kupiło się do stronki domenę czy robili nam stronkę www?
W sumie nie do końca wiem na czym takie pozycjonowanie polega, ale jeśli chodzi o domeny to nazwa stronki i serwer ma duże znaczenie- https://domeny.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: albinos »

Lepiej zostawić to profesjonalistom np. z media click.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: KAM00 »

Żeby zostawić to profesjonalistom trzeba przynajmniej sprawdzić sieć to, co zrobili, a do tego trzeba naprawdę się trochę w tym orientować polecam blog jest tam wiele przydatnych informacji dotyczącej tego tematu. I można znaleźć odpowiedzi na wiele pytań, które mogą pojawić się.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
...

Post autor: Olinka »

Zgadzam się, ze takie kampanie AdWords oraz pozycjonowanie to rewelacyjne środki na dobrą reklamę firmy oraz jej rozruch. Firma w, której pracuje również korzysta z takich opcji, przez pół roku bez tego nie rozwinęłaby się tak jak obecnie to wygląda.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: nuna »

W dzisiejszych czasach marketing internetowy jest niezbędny jeśli chcemy zaistnieć i poszerzyć grono swoich klientów. Nie warto jednak na tym oszczędzać i moim zdaniem należy zlecić to zadanie profesjonalistom. Polecam sprawdzić ofertę tej firmy http://fabrykamarketingu.pl/. Zajmują się między innymi pozycjonowaniem, prowadzą kampanie reklamowe w mediach społecznościowych, zajmują się szeroko pojętą analityką internetową.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: hilmok »

Firma E-prom ma do zaoferowania profesjonalne pozycjonowanie stron . Sam skorzystałem z ich usług i mogę polecić. Mają bardzo dużą wiedzę na ten temat i znakomicie sprawdzają się w internecie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kornik »

Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do pozycjonowania. Są tacy, którzy gwarantują szybki i pewny sukces takich działań (ich proszę unikać), są i tacy, którzy uczciwie mówią, że to trochę potrwa... Teraz, po ponad 6-miesięcznej inwestycji w pozycjonowanie, mogę powiedzieć, że naprawdę warto, bo wysoka pozycja w wyszukiwarkach naprawdę może zdziałać cuda. Ale pamiętajcie o jednym - nie wybierajcie "ekspertów" od pozycjonowania w ciemno, bo niestety tylko mówią, że się znają, a jest inaczej. Ja mogę polecić https://piotrpolok.pl/, bo z tej współpracy jestem zadowolony.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Agencja Marketingowa

Post autor: mikones »

Pierwsze efekty pozycjonowania można zobaczyć najprędzej po 3 miesiącach. Jednak czas, któy należy Sobie dać to pół roku minimum, żeby mówić o efektach. Pozycjonowanie jest długą i dość krętą drogą. Nie da się szybko wypracować wysokiej i co najważniejsze stabilnej pozycji! Jest to długa praca. Szybkie pozycjonowanie może wskoczyć w top3 w Google, jadnak to będzie na chwilę, a jeżeli Google Nas 'zbanuje' to nawet Nas nie będzie w top100... Ja korzystam z agencji marketingowej e-prom.com.pl i po pół roku widzę efekty. Co więcej sukcesywnie przybywa mi ruchu na stronie, co za tym idzie mam dużo większy obrót. [/i]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Magda75 »

Ja polecam www.granker.pl, bardzo szybko moja strona www znalazła się bardzo wysoko i cały czas się pozycjonuje :) mam mnóstwo nowych klientów i o to mi chodziło. Polecam gorąco to świetni specjaliści :)
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM