Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący
Witajcie.
Może ktoś ma sprawdzoną firmę, która zajmuje się zakładaniem rolet i może ją z czystym sercem polecić ?? :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Ja nie polecam tej firmy kolo pro line, tam jak sie jedzie w strone bazaru. Ojciec u niech zamawial, po zamontowaniu rolet dlugo nie podzialaly. Fachowiec przyjezdzal do nas co tydzien. A teraz jest OK bo po swojemu zrobilismy. :)
falka
falka

Post autor: falka »

A czy samodzielnie można założyć rolety?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: task »

Oczywiście. My na przykład jakiś czas temu samodzielnie zakładaliśmy sobie rolety w domu. Zamawaliśmy rolety systemie przez internet. Nie chcielismy przepłacać bo jednak w sieci jest o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych w okolicy. Rolety kupiliśmy w sklepie Lotari:
https://lotari.pl/

Do jakości nie mogę się przyczepić bo rolety wykonane sa z mocnego materiału. Nie sądze aby była jakaś różnica pomiedzy nimi a tymi z lokalnych salonów. Dostaliśmy równięż dobrą instrukcję jak to wszystko zamontować. Poradziłem sobie sam w jedno popołudnie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

A jakie rolety masz na myśli? Zewnętrzne czy wewnętrzne?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gutek90 »

Ja sam zakładałem. Co sie samemu zrobi, samemu dopilnuje to jednak najlepiej ;) W sumie jakbys chcial to i Tobie bym zalozył :D ale na razie nie mam czasu bo lecę na wakację...
Pozdrawiam!
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: razmus »

Ja sam sobie założyłem rolety, nie było w tym nic trudnego. Mam je od firmy Roltex i sprawdzają się bardzo dobrze.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Wikisia »

A nie masz jakiegoś znajomego, który by Ci pomógł? Wielu ludzi potrafi samodzielnie założyc rolety ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mstawskam »

Rolety nie jest trudno założyć samemu, ale najlepiej, jakbyś miał kogoś, kto Ci w tym pomoże. Wraz z mężem zastanawiamy się teraz nad zakupem nowych rolet, może sprawdzi się producent rolet wewnętrznych? Słyszeliśmy bardzo dobre opinie, a nasze już od dawna proszą się o wymianę.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Myślę, że raczej nie powinniśmy mieć żadnego problemu ze znalezieniem tej właściwej firmy ale jak dla mnie również żaluzje drewniane są bardzo fajną opcją. Chcę jeszcze dodać, że niezwykle ciekawie na ich temat napisano w https://dostawcamebli.pl/inspiracje/12_ ... wn%C4%99tr i na pewno taka wiedza jest niezwykle praktyczna.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM