Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Kto jest szefem w telewizji kablowej? Ja rozumiem, że tam się puszcza różne głupoty, ale ostatnio z krzesła spadłem. Jakaś nowa dziennikarka, nazwisko nic mi nie mówi, walnęła niusa o salonie Volkswagena. I wszystko fajnie, tylko że ten nius to była czysta reklama nowego modelu passata! Jaja w biały dzień! Materiał wyglądał dosłownie jak reklama albo program sponsorowany. Nie wiem, który mądry jest tam szefem. O ile pamiętam, jakiś Drews. Z byka spadł, puszczając taką rzecz? Dla mnie to podchodzi pod prokuraturę. Nie trzeba być dziennikarzem, żeby wiedzieć, że takie rzeczy są niezgodne z prawem. Autorka to jakaś Zimróz czy jakoś tam. Ktoś zna tę babę? Może to jakaś pracownica działu marketingu Volkswagena? Może ktoś to powinien zgłosić do krajowej rady radiofonii i tv? Czy miasto ma w tej tv jakieś udziały? Ktoś powinien ukarać tego, który to puścił.
nie widziałem tej reklamy niestety ale jezeli jest tak jak mowisz to cos powinno sie z tym zrobic:) ale z drugiej strony trzeba sobie zdac sprawe z tego ze tak małe telewizje lokalne nie maja z czego sie utrzymywac i dlatego posuwaja sie do tak drastycznych srodkow:) pozdrawiam!!!
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
ACID LUBIN-!!!
Stały bywalec

to może raczej trzeba dać sobie spokój z tworzeniem takiej telewizji? w jednym serwisie informacyjnym aż dwa komercyjne przekazy - Passat i reklama nowego modelu ubezpieczeń PZU... lokalne media kojarzyć powinny się z niezależnością, powinny być opiniotwórcze.. tutaj tego nie ma..czarny pisze:ale z drugiej strony trzeba sobie zdac sprawe z tego ze tak małe telewizje lokalne nie maja z czego sie utrzymywac i dlatego posuwaja sie do tak drastycznych srodkow:)
Stały bywalec

Ja oglądam wyłącznie TVL i nie wiem po co zakładali 2 telewizję w lubinie jaką jest TKL
Dla mnie to jest bez sensu
Dla mnie to jest bez sensu
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Stały bywalec

E tam. Uważny obserwator doskonale wie, że klan Drewsów zajmuje się najlepiej propagandą postkomunistyczną lub marketingiem.fan Opla pisze:Kto jest szefem w telewizji kablowej? Nie wiem, który mądry jest tam szefem. O ile pamiętam, jakiś Drews. Z byka spadł, puszczając taką rzecz? Dla mnie to podchodzi pod prokuraturę.
E tam zaraz niezgodne. Takie coś często występuje w tv a np. w gazetach nazywa się "artykułami sponsorowanymi". Największymi utajnionymi akcjami reklamowymi w wiadomościach telewizji maści wszelakiej są opowieści jakie to niezbędne są nam opony letnie/zimowe oraz szczepionki przeciw grypie i to nachalne przypominanie abyśmy tych spraw przypadkiem nie przegapili. Jakie to proste wmówić ludziom że te rzeczy są im niezbędne i wypompować od ludzi gube miliony. Po prostu dziennikarze lubią brać w łapę. W innych profesjach zresztą jest podobnie.fan Opla pisze:Nie trzeba być dziennikarzem, żeby wiedzieć, że takie rzeczy są niezgodne z prawem.
komercja dociera WSZEDZIE, na szczescie nasze forum jest NIEZALEZNE.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość