Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
materialy reklamowe

Post autor: gailzen »

Hej mam wlasny punkt obslugi klienta w galerii handlowej i pragne byc bardziej widoczna wiec pewnie przyda sie jakis stand reklamowy ale nie wiem gdzie robia takie rzeczy-moze wy mi podpowiecie?ja wstepnie wybralam http://www.adsystem.pl/standy/ i wkoncu znalazlam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: al_da »

Robią w wielu miejscach, może po prostu użyj google?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Re: materialy reklamowe

Post autor: pita »

gailzen pisze:Hej mam wlasny punkt obslugi klienta w galerii handlowej i pragne byc bardziej widoczna wiec pewnie przyda sie jakis stand reklamowy ale nie wiem gdzie robia takie rzeczy-moze wy mi podpowiecie?
Użyj google.Jest wiele firm, ktore oferują włąsnie takie usługi.Najlepiej będzie zamówić to w jakiejś drukarni internetowej.

Jesli chciałbyś zaopatrzyć się w ulotki dla firmy to polecam poszukać ich w Openprint:
https://www.openprint.pl/

Aktualnie są tam spore zniżki na zamowienia.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ba-ga »

No właśnie, dlaczego dziś nikt nie używa już wyszukiwarki? Ja wiem, że to trochę wysiłku fizycznego i umysłowego wymaga ale bez przesady, chyba można to jakoś zrobić, prawda?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: vegeKatarzyna »

Warto się zastanowić nad właściwym sposobem reklamy dla takiego miejsca. W tym wypadku faktycznie ulotki będą w miarę ok rozwiązaniem, może też warto pomyśleć o marketingu w sieci, może jakiś mailing jeśli tworzysz sobie jakaś bazę klientów. Marketing internetowy daje sporo możliwości przede wszystkim odnośnie kontroli reklamy i jej raportowania.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM