Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ro-la »

A mi wystarczy tylko metalowy czajniczek i młynek, ale rozumiem że każdy ma swoje upodobania. No i brak czasu też jest przeszkodą dla wielu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: snatchie »

Niestety wiekszosc tych sprzetow jest fabrycznie postarzana...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aga29 »

Dopytajcie serwisantów AGD jakich sprzętów mają najwięcej na warsztacie, a co za tym idzie? tworzy się lista sprzętu którego należy unikać :D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: januszki »

Jak ktoś jest na etapie poszukiwań sprzętu do kuchni to fajna promocja jest tutaj https://inspiracje.al.to/wyprzedaz-agd. Przecenione małe i duże AGD o nawet -60%. Produkty ze zniżką wymieniane są co dwa tygodnie aż do 30 czerwca. Niższe ceny na wybrane produkty obowiązują z kodem "AGD-60", który trzeba wpisać przy składaniu zamówienia w koszyku, wtedy zmienia się automatycznie cena. Jeden Klient może kupić wiele produktów ale tylko po jednej sztuce z danego modelu.
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie. - Henry Ford
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tamdon »

Jeżeli ktoś z Was będzie chciał kupić słuchawki do polecam zajrzeć na stronę z rankingami słuchawek. Znajduje się tam duża dawka informacji - na pewno się przyda.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

Ostatnio kupowałam sobie sokowirówkę.Na początkku zastanawiałam sie nad wyciskarką ale ostatecznie z niej zrezygnowałam bo nie było mnie trochę stać. Kupiłam sobie sokowirówkę od firmy Clatronic www.clatronic.pl i jestem bardzo zadowolona:
Sprzęt spełnia wszystkie moje oczekiwania.Jest
- szybki
- wydajny
- nie ma potrzeby w trakcie opróżniać pojemnik na odpadki
- łatwy czyszczeniu.

Nie kosztowała mnie rownież aż tak dużo kasy :)
hmm
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Poniekąd ja jeszcze chcę dodać, że bardzo istotną sprawą jest to aby właśnie dokładnie wiedzieć jak przechowywać sprzęt elektroniczny. Akurat tak się składa, że ja o takich sprawach niedawno czytałem w https://www.radio90.pl/jak-przechowywac ... tnera.html i jestem zdania, że fajnie o tym wiedzieć.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM