Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Koncert Vavamuffin

Post autor: Alien »

Zespół gra muzykę silnie inspirowaną raggamuffin, czy też modern roots z elementami „starego” reggae i dancehallu. Ważnym elementem jest również freestyle. Ich koncerty to niesamowita energia skierowana do publiczności, doskonała zabawa i przede wszystkim przekaz, który muzyka reggae niesie ze sobą począwszy od swoich korzeni bez względu na czas i miejsce, w jakim się znajduje.

Klub „Pod Muzami” - bilety: 12 zł (w dniu koncertu: 16 zł) 15 kwietnia 2005r. godz. 19:00
Załączniki:
k04_15.jpg
k04_15.jpg (16.11 KiB) Przejrzano 48 razy
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

szkoda, że w piątek, a nie w sobotę :[ ale może uda mi się przyjść :]
Impossible is nothing! :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

ja
ja pójde

12zeta, mam nadzieje ze sie opłaci

ogólnie ostatnio ze znajomymi stwierdzilismy że brak takich koncertów do zabawy, wiec mam nadzieje że ten da rade
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

He he :) ja też mam taką nadzieję...ale myślę że bedzie dobrze...:) zgrana paczka i wszystko jest 8) ;)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kessi »

NO FAKTYCZNIE JEST.....ALE TO NIC...... :pomysl:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Raczej się staramy nie powtarzać tematów... :P bo po co ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

A ja własnie wruciłam z tego koncertu....grali nieźle ale jak za 12 zeta dali d***....grali tak krótko ze przegiecie.....nikt nie zdazył sie pobawić...i już skończyli.....to było przegiecie....najkrótszy koncert na jakim byłam:(:(:(:(
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

widze że mało kto jest zadowolony...szkoda... :( no ja nie byłem więc sie nie wypowiem...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

Wszystko byłoby spoko gdyby zagrali....przynajmniej dwa razy dłuzej niż grali....ale nie popisali sie:/:/:/....no ale ludzie na konercie byli wspaniali....heheh jajeczka mozna było w nich porobić:P:P:P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

heheh jajeczka mozna było w nich porobić
co to znaczy :P :)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM