Zaglebiak
Zaglebiak
Lech Poznan-Zaglebie Lubin (wyjazd)

Post autor: Zaglebiak »

Kibice Zagłębia Lubin organizują wyjazd na najbliższy mecz ligowy z Lechem Poznań, który odbędzie się 16 kwietnia o godz. 18.00. Zbiórka w dzień meczu o 13.00 pod "Jamnikami". Całkowity koszt wyjazdu (razem z biletem) to 40 zł. Na to spotkanie nie obowiązują karty chipowe.Ponadto prosi się osoby jadące na mecz samochodami oraz wszystkich studiujących w Poznaniu o zasiadanie w sektorze gości( razem z kibicam z Lubina)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Nigdy nie byłem na wyjazdowym meczu zagłębia... może kiedyś pojade... tylko ze tak samemu...raczej z moich kolegów nikt nie przepada za piłką... ale z miłą chęcią :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Ja tam jak zwykle mam naukę ale liczę że na następny sezon pojade na wyjazd do Gdyni .. ach te marzenia
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Lubin »

Wyjazd na Lecha zapowiada sie naprawde super! To jeden z najlepszych wyjazdow! Niech jedzie kazdy kto moze ! POLECAM! wszyscy razem glosne ZAGLEBIE!!!
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Gdybym predzej o tym pomyślał... to może bym pojechał...ale teraz za późno... już mam zaplanowane inne rzeczy... :( :|
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

2:0 w plecy ............
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością